Zdravim vsetkych, tak ma napadlo, kedze sa blizi termin tohto podujatia, ide niekto z Vas, ake mate dojmy a skusenosti z minulych rocnikov, ako hodnotite kvalitu a vyber trate a tak podobne ... ja silne uvazujem, ze sa tejto akcie zucastnim, kedze to mam "pod nosom" len nemam najazdene a natrenovane tak by som nerad "umrel" niekde v polke okruhu.
No, ja som pozeral akurat na tu mapku, co tam je a povodne som rozmyslal nad kratkou tratou (30 km vzhladom k mojej kondicke) ale teraz si nie osm isty, ci sa na nu da normalne prihlasit, alebo len rodiny s detmi sa na nu mozu prihlasit ... asi trosku pojazdim a skusim tu 60-ku ... btw. ako bola znacena trat ? Siel by som si ju prebehnut cez vikend, ak bude cas (kedze mi maju doniest nabytok koncom tyzdna)
No, nejake info najdes na http://www.sck-saris.sk/SaHCM_06/sacm.htm?= . Trat by sa dala porovnat s 30-kou na kosickom, aj ked si myslim, ze je miestami trosku tazsia ... ale je pravda, ze poznam len casti z tejto trasy a casti z kosickej 30-ky ... ale cez vikend, ak vyjde cas, asi pojdeme trat prebehnut takze sa mozes kludne pridat, ved z KE to do PO nie je daleko a aj vlaky dost casto chodia
cawte nevedeli by ste mi poradit ako to vyzera s terenom na trati sariskeho cyklomaratonu a aspon nejaky vas best time ?lebo zatial sa neviem rozhodnut ze ci idem.vopred dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V nedeľu môže byť. Hoď termín, ja sa prispôsobím, a Tramp možno tiež.
bude ten teren aj pre mna nenarocny ked lezim piaty den v angine