Včera som si bol prejsť časť 42 km trate od Kamzíka po cieľ, trať bola už označená, resp. som stretol ako ju označovali. Blata bude tak či tak, hlavne na žltej nad Stupavou. Inak ten zjazd do cieľa zo žltej je síce zjazdný, ale treba si tam dávať pozor, haluze, rigoly... Inak pohoda.
Dnes ráno som šiel po červenej z Kozieho chrbátu na Kamzík, teda aj v protismere dlhších trás, blata dosť, v niektorých miestach som sa musel "namočiť"
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 19. 8. 2022 o 20:34
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 4. 9. 2018 o 23:02
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
bežná vec na maratónoch pár rokov dozadu keď som jazdil..
Môj názor - zrušil by som to krúženie po tých drnoch okolo stanov !
- nechať ako 2. možnosť aj mostík - do budúcna
Syn /16r./ mal na prihláške štart 11.00 na 42km. Na čísle s menom mal nakoniec 2.vlnu. Prečo? Neviem. 42-ku zvláda bez problémov pod 2 hodiny. V 2.vlne musel stále obiehať pomalších. Ak nechcel ísť do kolízie, tak slušne a trpezlivo čakal
Pekný pretek! Len ja ako otec, keď som si to zhodnotil pri pohľade na výsledky, mohlo to skončiť o dosť lepšie štartujúc v 1.vlne. Tak až v budúcom ročníku
Ešte sa vrátim k behu. S účasťou treba niečo robiť! Zhruba 80 bežcov na 8km a podobne na 17km je fakt málo!
Inak organizácia a zabezpečenie super!
K značeniu trate - všetky odbočky sa nedajú zapáskovať. Po lese sa pohybujú aj in bajkerí a turisti. Preto tie tabuľky so šípkami. Fáboriek bolo dosť a ich farba - pánboh zaplať za sponzora!!!! Keď taký nebude, tak neviem...
Tak som aspoň uhýbal ako som najlepšie vedel. Ten blbec, čo mi v zjazde zakričal ľavá v momente keď sa mi už opieral o Riaditká by zaslúžil jednu po papuli.
v piatok sme si boli prejst 25-ku a na 9km boli faborky preznacene do lava, do blata a potom kopeeeec. inac sa malo ist rovno ako kazdy rok. a este aj sipka bola otocena, tak sme to nahlasili a boli to hned opravit. v sobotu ked som tade prechadzal uz na svojej 76km trati tak tam stal regulovcik... je smutne ze skoro uz na kazdom maratone sa najde niekto, kto je evidentne stastny ked druhemu spravi zle. ci uz je to zapratavac, alebo saboter preznacovac
http://www.sportsofttiming.sk/sk/zavod/overview/1920
ale ma nes*r že aj ty si bola
na ďalšom maratóne by sa mohol vymysleť styčný bod kde sa budú zgrupovať fóristi
na ďalšom maratóne by sa mohol vymysleť styčný bod kde sa budú zgrupovať fóristi
AAle kde, ja som len tisko zavidela tento rok....mam teraz trochu ine mile "povinnosti", ALE! buduci rok chcem(e) ist, budem trenovat asi aj s 10 kg zatazou...ja v sobotu a Torpedo v nedelu
Craobs tvoj zeleny ibis odstaveny pod stanom som spoznal hned ale majitela nikde vidno nebolo.....
My sme dobrovolne nedobrovolne museli cakat inac by sme uz davno boli na ceste domov (lenze sme stratili kluce od auta a cakali kym nam ich organizatori donesu z BK)
Strasne teplo tam bolo :/