Vzhladom na temu: "uvadzanie akcie s datumom atd" este teda doplnim ze sa to kona 7.8. v Nitre
Super, ze si si aspon precital nazov tej temy, ale este by to chcelo kusok na dotiahnutie do uspesneho konca.
...keby v nazve temy figuroval aj datum akcie a ak z nazvu nevyplyva lokalita, tak pripadne aj lokalita startu resp. prezentacie...
Postup upravy nazvu existujucej temy: Nazov existujucej temy sa da editovat jednoducho - staci, aby autor temy dal upravit prvy prispevok temy a zmenil nazov temy v casti "Predmet".
Nedáva, nikdy nebežal ani polmaratón, ale keby sme mu povedali že to musí zabehnúť tak to zabehne... minulý rok nám na triatlone fukol 10km pod 50 minút - edit:alebo to bolo pod 45 minút ? - (bez tréningu), tento rok si aj sem tam šiel zabehnúť 12-20 km.
Vtedy ked bol ten Roth tak bola 211 km Salzka Ale ja sa nebranim, diky za inspiraciu
Ten Slovakman mi datumovo sedi, predtym bolo kopec super bikovych akcii ktore su predsa len srdcu blizsie...
To by som kecal....nikdy predtym som na Ironmanovi nebol. Po klasickom maratone to trvalo tak cca tyzden, ale aktivne, bike pomaha odstranit unavu po behu (samozrejme myslim regeneracny bike).
Prave preto fakt neviem, rad by som na horala siel ale urcite nie za kazdu cenu....
tiež som nebol na ironmanovi, mám len neurčitú predstavu nebyť horal tour, na ktorý sa moc teším, tak sa k tebe pridám. držím palec, pls potom daj správu ako a čo
Toto treba jednoducho zazit, neskutocne...Plavanie samozrejme medzi najpomalsimi za 1:37 hod ale v relativnej pohode, ziadne krce a pod. Bike za 5:44 hod , to som bol spokojny pretoze som jazdil uplne vyrovnane kola s priemerom 150 tepov kazde. Trasa celkom zaujimava, take neprijemne brdky a jeden "vacsi" kopcek. Ale fukal naozaj neprijemny vietor, navyse snad ani raz do chrbta No a zaverecny maraton to uz je kapitola sama o sebe, prve 3 kola, teda 21 km, som v kuse bezal, potom v dalsich kolach uz som to prekladal rychlou chodzou. Aj tak uz to bol ale beh na volu, nohy som mal ako pinokio, proste som len pokracoval a bolo mi to fuk. Mal som ciel pod 12 hod a tak som si ten beh podla toho prisposoboval, nakoniec maraton za 4:17 hod.
V cieli samozrejme uplne off, sabla bola na spadnutie, musel som sa prechadzat ale nakoniec to vsetko preslo a o chvilu uz som tlacil vyborne cestovinky so syrom a pivo
24 hodinovka alebo 200 km Salzka je proti tomuto naozaj pohoda
Inak root, cez stavenisko dialnice sa nechodilo , trasa bola upravena, akurat posledne kolo ked sme sli na stadion sme tade presli. Ale aj tak to nebolo nic hrozne, bolo to vyzametane.
Pridam aspon nejake fotecky, kvalita sice nic moc ale su zo zaberov kamery co robila mama
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.slovakman.sk/
180 km cyklistika
42,2 km beh
...mozem si to cele dat 2-krát? Nech tam nejdem zbytocne
Skoda, a kto boli ti dalsi dvaja? Ktoru cast si mal ist ty?
Super, ze si si aspon precital nazov tej temy, ale este by to chcelo kusok na dotiahnutie do uspesneho konca.
Postup upravy nazvu existujucej temy: Nazov existujucej temy sa da editovat jednoducho - staci, aby autor temy dal upravit prvy prispevok temy a zmenil nazov temy v casti "Predmet".
Som nevedel ze Zivco dava maratony, resp ze beha dlhe trate
Mal si ísť do Rothu, to by si zažil atmosféru so všetkým čo k tomu patrí.... ale tak čo už, na Poráči ako Iceman napísal
http://www.triatlontt.sk/triatlon-team-trnava/blog-post/2010/07/27/ako-sa-do-rothu-vola-tak-sa-ironman-ozyva/
Ten Slovakman mi datumovo sedi, predtym bolo kopec super bikovych akcii ktore su predsa len srdcu blizsie...
Prave preto fakt neviem, rad by som na horala siel ale urcite nie za kazdu cenu....
Toto treba jednoducho zazit, neskutocne...Plavanie samozrejme medzi najpomalsimi za 1:37 hod ale v relativnej pohode, ziadne krce a pod. Bike za 5:44 hod , to som bol spokojny pretoze som jazdil uplne vyrovnane kola s priemerom 150 tepov kazde. Trasa celkom zaujimava, take neprijemne brdky a jeden "vacsi" kopcek. Ale fukal naozaj neprijemny vietor, navyse snad ani raz do chrbta
V cieli samozrejme uplne off, sabla bola na spadnutie, musel som sa prechadzat ale nakoniec to vsetko preslo a o chvilu uz som tlacil vyborne cestovinky so syrom a pivo
24 hodinovka alebo 200 km Salzka je proti tomuto naozaj pohoda
Inak root, cez stavenisko dialnice sa nechodilo
Pridam aspon nejake fotecky, kvalita sice nic moc ale su zo zaberov kamery co robila mama