Mohol by mi niekto vytlačiť jednoduchú 3D súčiastku? Prípadne napísať kontakt na niekoho kto to dokáže? Súčiastku nemám nakreslenú v potrebnom softvéri. Zaplatím.
aha takto. no o tej petke bolo by zaujimave par vytlacit a kolko by vydrzali. podla mna ak by bola navrhnuta dobre nieze bude len ploska tak by mozno nieco vydrzala. skor upenenie na ram tam mam vacsie obavy, ale skusil by som z PET-G co by to vydrzalo
tak kto bude prvy a skusi vytlacit nejaku petku z HTPLA? Bake your PLA and have it outperform everything else! #FilaweenOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Ani nie, mame klasiku filamentove tlacky a jednu SLA. Pekna ajfelka:), kolko sa tlacila, 7hodin ?
Pokukujeme po speci resine, z ktoreho sa daju robit formy do vstrekolisu, na male varky.
ajfelovke to trvalo asi 20hod. fiha ked pocujem strekolis tak premna to su velke formy/stroje a striekanie plastov pod tlakom. niekde doma na vychode bola taka prevadzka sme tam boli davno na exkurzii tak preto. ja mam iba jednu FFF tlacku a jednu DLP. ale ako mi povedal kolega v praci minule. nepozna vela ludi co maju vobec nejaku nieto este dva
Zase som raz dostal skvelý nápad spraviť z môjho HTčka commuter. Podarilo sa mi zohnať parádne 29 blatníky a keď mi prišli, konečne som sa pozrel na môj bike a... samozrejme že nemal úchyty Tak nastúpil AutoCAD, 3D tlačiareň a myslím že výsledok je celkom akceptovateľný. Už s tým jazdím 2 týždne po meste bez problémov, aj keď je to len PLA materiál. Len do terénu to už nebude.
Kúpil som si už aj kotúč ABS, keď sa rozpadnú, vytlačím z toho. Tieto jazdím už 2 mesiace a v pohode, jeden som iba zlomil keď som rval bike do auta. Za tú cenu ich budem kľudne tlačiť aj každý mesiac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokukujeme po speci resine, z ktoreho sa daju robit formy do vstrekolisu, na male varky.
https://www.thingiverse.com/thing:4177128?fbclid=IwAR29WtB8L6OLzBYwoCqgVghh5ruyn3PDN9DZ4-pTafotRPGFpgKqVPM_YLk
https://www.thingiverse.com/thing:4151131?fbclid=IwAR0MShXAnbUd1zqKOKIg1uPGkP-pf9wDWOpPNdfQe6s4ncGjPW41XI47bDs
https://www.instagram.com/p/B-AmdXvDPmu/?igshid=1ivok8xw1snwl