Motoristu, ktorého pri jazde pravdepodobne znervóznila skupinka cyklistov, môže súd v prípade preukázania viny poslať až na tri roky do väzenia..... Motorista najskôr predbehol skupinku cyklistov, na ktorých vytruboval a napokon pred nimi zastavil. Členovia oddielu cyklistického spolku ho však obišli.

Takto to tu potom vypadá, keď niekto číta len nadpis a obsah mu ujde :roll:
21.04.2008 - 14:05:57
00
heh spolok ano ale o ziletkach ani slovo :roll: ci stale mi nieco unika?? Aj ked mozno si si logicky usudil isli po ceste bol to spolok = ziletkary .....
21.04.2008 - 14:09:10
00
Nebudem zbytočne s tebou polemizovať, pretože to nie je obsahom tejto témy, ale výraz cyklistický spolok si žiadny novinár len tak nevymyslí a podľa môjho názoru tu išlo o niekoho z CyS Žilina www.cys-zilina.sk a tí určite na ceste na MTB-čkach netrénujú. :wink: Tak či tak je to smutné.
21.04.2008 - 14:15:58
00
CYklistický Spolok

katko ty si dnes rýchly :-)

btw., po ceste nejazdím prvý týždeň, takže si viem zariadiť, aby ma kamión nebral 15 cm a ak ma bere, tak viem vyťažiť aj z toho. Záujemcom poradím ako na to ;-)
21.04.2008 - 14:15:58
00
Podla mna je jedno,ci ziletkari alebo "horaci",jednoducho sa niekedy ceste nevyhnes....stava sa,ze idu vedla seba aj traja,clovek by im vtedy aj inac povedal,ale zase ohrozovat niekoho pistolou,nech ma aj slepe naboje,alebo je to brokovnica,to je trochu moc... :?
Podla mna sa chcel ukazat,frajo... :?
Ked sa dokaze zabit aj stetcom :(
Hold,tupost vladne svetom....
21.04.2008 - 14:29:42
00
je jedno, ci to boli chalani na bikoch z tesca alebo ziletkari z cyklo klubu. konanie toho typka treba jednoznacne odsudit a hotovo, ten chlap nema hlavu v poriadku.
Giro, no rozkecaj sa o svojich trikoch :)
21.04.2008 - 17:38:07
00
Tie triky by aj mna zaujimali, zide sa. Ja sa proti takymto "priatelom" cyklistov co sa hraju na co najtesnejsi prejazd branim velmi jednoducho - nejdem po tej spinavej krajnici za bielou ciarou, ale idem v pravej stope vozidiel a vtedy ma jednoducho nemozu obist v ramci pruhu bez toho, aby z neho nevybocili. A potom nemaju na vyber - bud pribzdia (ak ide vo vedlajsom pruhu tym istym smerom dalsie auto), abo sa rovno preradia do druheho pruhu. Uplatnujem to na useku Racianska - Raca, kde naozaj ti vodici jazdia ako slepi a keby som siel po krajnici, tak sa silou mocou chce ten v pravom pruhu vojst medzi auto vlavo a mna a to je to najhorsie...
21.04.2008 - 18:03:06
00
Jezus, robim to dost podobne na usekoch, kde vidim, ze napr najblizsich 30m mozem ist absolutne po kraji, ale potom je tam bud jama alebo proste ina prekazka a nechcem sa nepredvidatelne vyklonit zo smeru..tak radsej plynulo prejdem do pravej stopy vozidla uz skor.
a na mna nevytrubuju, pri mojej rychlosti nemusia az tak pribrzdovat :P
21.04.2008 - 18:08:28
00
teda to ukazuje na tu nasu Slovensku "uroven" :roll: prave v tomto vidlactve sa odlisujeme od zapadnych krajin,aj ked vynimky sa najdu vsade,to proste nepotrebuje ani komentar je to nechutne co dokazu niektory blbci urobit.
21.04.2008 - 18:27:27
00
Takemu debilkovy by som rychlo ukazal, ako bezi jeden na dve strany. Ale proti pistoli..respekt!
21.04.2008 - 19:14:22
00
No, čo dodať, Kysučan :roll: Vystáva však otázka, ako sa pohyboval ten balík po ceste - túto tému riešili v poslednom čísle VELA mám dojem. Nie vždy sa aj žiletkári správajú tak ako by mali.

co mas proti kysucanom ? aj ja som kysucan ale taky sedliak ako on som neni
21.04.2008 - 19:16:06
00
Hosť napísal:

co mas proti kysucanom ? aj ja som kysucan ale taky sedliak ako on som neni

Nie su vsetci rovnaky. Vsade sa najdu aj taky, aj onaky. Napr. ja, ked vidim znacku KM, CA..nikdy neviem, co cakat. Prepac. Par krat ma skoro zramovali.
21.04.2008 - 19:25:12
00

Nie su vsetci rovnaky. Vsade sa najdu aj taky, aj onaky. Napr. ja, ked vidim znacku KM, CA..nikdy neviem, co cakat. Prepac. Par krat ma skoro zramovali.

Fiha to som nevedela,ze to takto funguje..no,budem si davat majzla... :wink:
..len nech ma nezramuje M@to.. :lol:
21.04.2008 - 20:02:33
00
http://bratislava.sme.sk/c/3837974/Cykl ... autom.html

stavim sa ze ta X5ka mala cierne folie aj na spatakoch a najlepsie znacku BA-X7777
21.04.2008 - 20:10:55
00

Vidim, ze jazdit cestu na slovensku je velka zabava :roll: Inde to volaju masochizmus: )

nie nie dijck...jazdit cestu na Slovensku je vacsi adrenalin ako AM.EN :D

...ja stale ale tvrdim ze "naj" magori na cestach su soferi primestskych autobusov :roll:

geroy...myslim ze mozno aj hej...ako mi raz dutch napisal :" cierne auto, cierne folie, cierna minulost, cierna buducnost " 8)
21.04.2008 - 20:44:21
00
keyboard_arrow_up