my tiez na vyjazdoch tiez pekne pozdravime geriatriu na vylete po Slanskych vrchoch :).A aj zdravit sme sa stihali,len ma z toho zdravenia na konci radu bolela huba:).A ked sme si vyrazili na cestakoch tak sa nam cestari vzdy pozdravili a zdvihli ruku.Na MTB sa mi odzrdravi asi kazdy druhy a aj to musim zdravit prvy...myslim ze ide len a len o ludi jak tu bolo spomenute, ale istu rolu asi zohrava aj styl jazdy...
17.11.2005 - 11:50:33
00
jj, ludom sa oplati podakovat - uhnu sa aj nabuduce... :) mna ale skor potesi ked si majitelia chytia svojich psickov za obojok. potom som spokojny aj ja a aj oni. ja nemusim zoskrabovat "nieco" z pneumatik a oni nemusia doma vysvetlovat ze preco sa vratili sami :)
17.11.2005 - 20:42:43
00
no s tymi psickami.... ja som zatial take stastie nemal :) som flekoval este aj ocami zakazdym pred nejakym psom (a jeho genialnym majitelom). stava sa mi to vzdy pri zjazde.

uz si hovorim ze to budem zrazat (ale iba tie kusky co sa vojdu do zdvihu vidlice ;)), mozno sa ludia uvedomia potom.
18.11.2005 - 19:33:45
00
skus a zreferuj! pri dobrom vysledku sa t moze zacat hromadne vyuzivat! :D
20.11.2005 - 21:26:25
00
netreba zabudat ze ti genialny majitelia idu do toho lesa zrovno preto aby sa psik prebehol bez voditka atd a chlapi nie sme tu sami aj turisti tu su. ja si radsej vzdy pribrzdim a za uvolnenie vzdy pekne podakujem vsak sme ludia.
21.11.2005 - 00:20:33
00
vsak to je jasne.

no ale neviem nakolko je pripustne aby si ti hafani len tak pobehovali po chodnikoch resp cestach. v ramci bezpecnosti to predsalen nieje bohvieco.
21.11.2005 - 08:46:11
00
Tolerancia. Je dobre si na nu obcas vzpomenut. Na rozdiel od tych vetracov psikov my nemame problem dostat sa o par km dalej a tam je to uz len nase. Teda pokial nenarazime na motocyklistov alebo dive svine.
21.11.2005 - 21:36:16
00
ti pripomeniem toleranciu ked sa ti ten havo zahryzne do zadku, alebo sa pusti do tvojho psa...
21.11.2005 - 22:31:25
00
Samozrejme, ze su blbi psi castejsie blbi majitelia. Slo mi len o to aby sme nerobili hysteriu z kazdeho psa, ktoreho stretneme. Obvykle koncia kilometer od najblizsieho parkoviska.
21.11.2005 - 23:25:07
00
no ja mam jednu zlu skusenost so psami...si predstavte krasnu rovnu luku a jej stredom krasny vyjazdeny chodnik idealny tak na 40-50km/h, no ale to by nebol strycko nahoda keby rovno na tom chodniku nestal obrovsky pes, ktory sa ocividne bikerov neboji...a kedze jeho majitel stojaci par metrov opodial si nejak neuvedomuje, ze pripadne vybocenie rozbehnuteho bikera mimo chodnik by ho mohol stat zdravie, tak mily biker musi kricat a nadavat a brzdit a smykovat atd...a isli sme asi piati v riadnych rozostupoch a ten pes aj jeho majitel tam stale stali :) ....no ale sam som psickar, takze poznam aj pohlad z druhej strany, ale ako biker vzdy psa volam k sebe a chytim si ho...aj ovca je cela aj vlk je syty...
22.11.2005 - 00:18:12
00
Je to kazdopadne o majiteloch. Ja mam tiez psa (mimochodom extremne utocnu fenku... taky maly atomovy reaktor :D pritom to nieje ziadne bojove plemeno) no a ked ju vezmem do lesa tak ju nespustam z dohladu aby som nesposobil niekomu take problemy, ako mne sa uz X krat stalo, alebo ako citam tak aj ostatnym.

Ja si uz nejak s tym cudzim psom, ktoreho majitel ho ma salame "vsak nech si pobeha", poradim, ale trebars sestra, tak ta to psychicky nezvladne (ked uvidi jak sa na nasho psa a na nu ruti nejaky 2x vacsi a je na to sama...), spanikari a to potom nedopadne dobre :(
22.11.2005 - 08:30:27
00
Niekto povie, ze je zbytocna lebo nepada. ale ked som spravil dva kotrmelce na preteku v 40 km za hodku, bol som rad, ze som ju mal. Ona praskla ale mne skoro nic nebolo. A silt sa hodi. Ked Ti zle sedia okuliare silt cloni a nesvieti Ti do oci. Este aj je velmi dobry proti dazdi. Neviem ako na cestu ale si myslim, ze so siltom musi dost boliet krk, kvoli geometrii.
22.11.2005 - 12:44:54
00
Ja mam BELL bez siltu a nenosim ju vzdy len ked idem niekde dalej ako 20Km.Ale rozmyslam ze zacnem vsade lebo clovek nikdy nevie......
23.11.2005 - 13:36:38
00
hmm, ked chodim len tak do 25km tak mam prilbu pripnutu vzadu na chrbte o vak.Ale na zjazdoch si ju davam.Pomalicky si zvykam nosit ju aj na asfalte...
23.11.2005 - 15:42:05
00
Ja si davam prilbu na hlavu uz aj ked idem po bike do garaze. Pre istotu... :)
23.11.2005 - 15:59:37
00
keyboard_arrow_up