Dijck je konečne niekto kto vie rozumne diskutovať o hudbe
Stale sa mi to zda smiesne. A samozrejme, nemaju ani potuchy o com spievaju:)
No práveže HAEMORRHAGE má vysoko odborné texty z odboru medicíny, lekárstva a patológie. Popové skupiny spievajú stále o tom istom, texty typu "I love you, I need you" sú nuda, HAEMORRHAGE má texty o rôznych infekčných a pohlavných chorobách (Worm-Infested Cavities, Rectovaginal Fistula, Malignant Cancroid Formation, Uncontrollable Proliferation Of Neoplasm), o lekárskych vyšetreniach, postupoch, chirurgických zákrokoch (Via-Anal Introspection, ..), používaných prípravkoch (Formaldehyde) no a nakoniec majú aj texty plné vyznania svojej lásky k medicíne, hlavne patológii (Treasures Of Anatomy, I'm a Pathologist, Surgical Extravaganza, ...). Podľa mňa ich pesničky by sa mohli kludne aj púštať na lekárskych fakultách také sú odborné (niektorým latinským odborným lekárskym výrazom ktoré používajú vôbec nerozumiem).
Som sa asi zle vyjadril, myslel som tych "satanistov", ze nemaju ponatia o com "growluju". K tym patologom, ked mi posles texty tak to mozem dat nejakym kamaratkam lekarkam a oni tam hned najdu zopar chyb, neboj sa
Asi to ide s vekom, ale takuto hudbu proste uz nepocuvam, niekomu to ale ostane a na takeho 60r deathmetalistu asi nieje pekny pohlad : )) V kazdom pripade, kazdy nech pocuva co chce. Len som musel vyjadrit svoje pocudovanie