berte to tak. Nebyť starého Symbianu tak by nevznikol IOS. Keby nebolo IOSu tak by nebol ani android taký, ako ho dnes poznáme. Andorid mal byť pôvodne softvér ktorý mal byť robený na telefóny s hardvérovou qwertz klávesnicou ale v deň predstavenia prvého iphonu vývojári andoidu začali prekopávať android od piky a výsledkom bol HTC dream...
WP išiel do nokie len preto lebo nokiácky symbian upadal závratnou rýchlosťou.

Jeden systém je závislý od druhého čo sa týka funkcií a inovácií. Android je open source platforma a preto je pre vývojárov zaujímavý...viď XDA developers forum
02.10.2014 - 14:23:17
00
lapalomaXperia Z3 Compact
02.10.2014 - 14:23:31
00
Tatra Banka aplikaciu pre WP nerobila - cele to zaplatil MS a este plati reklamu na tu aplikaciu. A my sa na to skladame z nasich dani. Asi tak...

A este mi povedz, odkedy je sukromny sektor financovany z nasich dani... A inak nevidim nic zle na tom, ked MS zaplati za vyvoj aplikacie a reklamu. Aspon je predpoklad, ze bude kvalitna.
02.10.2014 - 14:30:47
00
je tu tak 3-5x dlhsie?? mal som htc diamond 6.1 wp 2008 to nieje o tom.ale tom ktory system na vacsiu buducnost, odpoved je jasna :)
02.10.2014 - 14:31:16
00
Mam Sony xperia P Lt22i a som uplne spokojny. Rozmerovo este znesitelne. Vydrz baterie slabsia ale pri aktivovani funkcie stamina vydrzi aj 3 dni.
02.10.2014 - 14:46:05
00
Asi sa vratim k Symbianu :D
:y:
02.10.2014 - 14:47:36
00
A este mi povedz, odkedy je sukromny sektor financovany z nasich dani... A inak nevidim nic zle na tom, ked MS zaplati za vyvoj aplikacie a reklamu. Aspon je predpoklad, ze bude kvalitna.

Oi robime pre niektore ministerstva a statne organizacie a keby si videl, ake prachy plati tento stat uplne nezmyselne MS. Miliony eur. A preco? Nemaju problem s cashbackom a vedia komu v pozadi a kolko treba dat aby sa tunelovaci stroj nezadrel... a to sa potom investuje...

A ze by MS bola garancia kvality...ako vtip dobre. ;)
02.10.2014 - 14:50:15
00
V 2008 si mohol mat Windows Mobile, nie Windows Phone. Ten s WM nema nic, takze neporovnavam.
Pre dobre vyhliadky do buducnosti je potrebne mat kvalitny zaklad. Android z mojho pohladu ziskal popularitu od svojho vzniku najma kvoli svojej cene oproti jedinej svojej konkurencii na trhu (iOS). Cena mnohym pouzivatelom staci aby sa rozhodli, ked to vyzera podobne. Ci to ale funguje a ako to funguje, je uz vec druha. Hlavne, ze ma clovek dotykovy telefon.

Ved to mame aj pri bicykloch. Vyraba Shimano najlepsie sady? Urcite ma najvacsi podiel a najvacsiu popularitu, kedze je montovany na bicykle vsetkych cenovych kategorii. Ale to o kvalite nic nehovori. Aj Sora a Tiagra funguju, mnohym po cele roky, niektorym vobec. Rovnako porovnanie high-end a low-end sad. Vzdy je to prehadzovacka, presmyk a paky (paralela s dotykovym displejom u telefonov a moznostou aplikacii). Potom je tu cena a ako to vobec funguje.
Druha paralela je ako to cele funguje. Ked mas aj Soru dobre nastvenu (vyladenu) a kvalitne lanka (napr. ako OS v telefone), ide krasne, hladko, bez problemu. Nech mas aj Dura-Ace, ale zle nastavenu...
02.10.2014 - 14:55:17
010
Toto bolo najtrafnejšie prirovnanie a hlavne sa to hodí do tohoto bikefóra. ;)
02.10.2014 - 15:28:14
00
Si mi pripomenul moju SIS ku na ktorej som odjazdil veľa rokov a behala ako hodinky ;-)
02.10.2014 - 17:46:30
02
Windows Mobile cize predchodca WP
02.10.2014 - 17:49:37
00
WP7 bezal na uplne inom jadre ako WM6. Inak by WP nepostradal funkcie z WM6. WP zacinal odznova, od WM si zachoval len cislo 7 (od 6), ani nazov nema ten isty. To je akoby si povazoval OS od Nokie v "hlupych" telefonoch rovnocenny so Symbianom, tiez to bol jeho predchodca.
02.10.2014 - 17:54:55
00
android ma v porocnani s wp 5x viac aplikacii :)

no tak toto je ten najtrapnejsi argument ktory pocuvam od velmi vela android pozitivnych ludi ....

na android je preto tolko aplikacii ze kazda jedna ma pomaly 10 replik ..jedna horsia ako druha...ale ano rataju sa....
-_-

WP v obchode nema kazdu blbost co ujo jozko mrkvicka naprogramoval podla predlohy nejakej inej aplikacie...
02.10.2014 - 18:04:58
00
WP 7 bol o nicom, WP8 je super, ak sa ti nepaci prostredie tak ok, ale pre mna je moja lumia 925 super, nestala brutalne vela, neseka mi a ma super fotak a nie je to bakelitova krabica, z tohto hladiska nenajdes ziaden android, ktory sa vyrovna 925. Nepoznam nikoho, komu by android po dvoch rokoch a aktualizaciach nesekal.
02.10.2014 - 18:07:36
01
mam rovnaku skusenost aj nazor lumia 920...a to iste co opisujes chistos :) androidaci okolo mna menia telefony ako na beziacom pase...S2,S3,S4.....a ja som za tu dobu zmenil lumiu 720 na 920 a to tiez len z dovodu puknutia displeju :) kvalitou fotie sa android fony mozu ist strcit oproti lumiam :)

to ze 920tka vazi 180gramov? no a co? paradne sedi v ruke..a nebojim sa ze mi vypadne...
02.10.2014 - 18:16:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up