Zecko, ja mam iP4 a odkedy som na intraku, vyuzivam ho fakt naplno...lepsi telefon som zatial nemal. :) (Prosim vas, neberte to tak, ze mam averziu voci androidom, windows phonom atd. Zbytocne by tu vznikol kvoli tomu flame.)
Canopus, no nieco sa mi mari, ze mas nejaky samsung alebo co...a vies co? Niekedy maju mozno 18 rocni viac rozumu ako ti, ktori su od nich o x rokov starsi ;)
27.10.2012 - 12:33:24
00
chlapci uz som to tu pisal,aky mam mobil,tak nespamujte a vyhladajte si... nemusim mobil,kde mi vydrzi battery 1 den
milujem,ked vypisuju o mobiloch 17 a 18 rocni frkani :D :D,vy dvaja ste tahali kacerikov po byte,ked ja som pouzival mobil :D
ja osm len pipsal,nevidim ziadny zmysel mat tak drahy mobil

Ja tiež nemám rád takých kktov čo nadavaju na mobil ktory nemali , alebo si ho nemozu dovoliť mať :) mimochodom POVEDAL SOMN NIEčO NA TEBA ? tak prečo rýpeš ty ?
27.10.2012 - 12:50:38
00
misoR:mari sa ti velmi zle :D, budes starsi,tak mobil Ta bude trapit co najmenej.uvidis :D mna trapi len jedine na nom,aby mi baterka vydrzala co najdlhsie,takisto ked som v tvojom veku byval s rodicmi som chcel ten naj mobil tej doby :D neviem,zdaju sa mi zbytocne drahe tieto mobily :(

ZECKO:kebyze chcem,tak si taky mobil kupim kedy chcem
27.10.2012 - 12:50:58
00
Zecko, ja mam iP4 a odkedy som na intraku, vyuzivam ho fakt naplno...lepsi telefon som zatial nemal. :) (Prosim vas, neberte to tak, ze mam averziu voci androidom, windows phonom atd. Zbytocne by tu vznikol kvoli tomu flame.)
Canopus, no nieco sa mi mari, ze mas nejaky samsung alebo co...a vies co? Niekedy maju mozno 18 rocni viac rozumu ako ti, ktori su od nich o x rokov starsi ;)

Ja i4s , a nemozem povedat ani jendo zle slovo :) vies co , aj by som bral samsung galaxy s3 , to hej , ale keby tam ios , predsalen je najrychlejši , atd , vedel by som sa hadat aj do rana :)
27.10.2012 - 12:52:32
00
misoR:mari sa ti velmi zle :D, budes starsi,tak mobil Ta bude trapit co najmenej.uvidis :D mna trapi len jedine na nom,aby mi baterka vydrzala co najdlhsie,takisto ked som v tvojom veku byval s rodicmi som chcel ten naj mobil tej doby :D neviem,zdaju sa mi zbytocne drahe tieto mobily :(

Niekto si kupi mobil aby mal baterku mesiac , a niekto aby mal malicky pocitac v mobile :) a mne vydrzi dva dni , plus mam batterypack
27.10.2012 - 12:53:50
00
Sory za triblepost , ale on má e51 , ten mobil som mal dva roky dozadu pred iphone 3gs , a je fakt dbry , ale nemozes ho porovnavat z smartphonom , a nadavat na neho ked si ho nemal , aspon na den,dva
27.10.2012 - 12:57:37
00
Tiez dako nemusim jablcka ale zas netreba zatracovat ludi co ich maju radi. To uz je ako provnavat diesel proti benzinu. Kazde ma svoje plusy. Android vydrzi pomenej veru ale staci externu baterku za dvacku a je po probleme, Cisty priklad.

http://www.zlacnene.sk/detail/prenosna-nabijacka-sony-cp-els-625601/
27.10.2012 - 13:00:01
00
ja mam taketo , nepohlcuje to moc miesta , fakt par mm , a ma to trikrat vasciu kapacitu ako iphone :)
http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2011/06/PhoneSuit-iPhone-4-Slim-Battery-pack.jpg
27.10.2012 - 13:01:48
00
Popitchi :) . Oplati sa veru tych par mm ;)
27.10.2012 - 13:02:50
00

preco si ho potom nekupis a realne nevyskusas a nepises tu ako obycajny looser?
Tie teci ludi co o apple produktoch len citaly zboznujem.

ja cim som starsi tym ma mobil trapi viac (vlastne netrapi...mam iphone), kedze ho viac vyuzivam pri praci,zabave pri hocicom.

Mal som 3G a baterka po 4 rokoch vydrzala viac ako ktorykolvek iny telefon.
A IP5 zatial vyzera este lepsie.
27.10.2012 - 13:54:23
00
vidíš , tu máš dokaz ze je fakt dobry , vyskusaj si ho a potom pindaj :) ver ze su tu aj dalsi co by sa m zastavali
27.10.2012 - 13:59:58
00
Sory za triblepost , ale on má e51 , ten mobil som mal dva roky dozadu pred iphone 3gs , a je fakt dbry , ale nemozes ho porovnavat z smartphonom , a nadavat na neho ked si ho nemal , aspon na den,dva

e51 je smartphone ;)
27.10.2012 - 15:00:57
00
Chcem si kúpiť Sony x T . Aký je váž názor naň.? Ď.
18.11.2012 - 17:24:59
00
Ja mám tiež ajfón 3GS a je to zatial nalpeší mobil aký som mal. Výdrž baterky slušná, jednoduché a rýchle narábanie bez zbytočností. Len foťák je tam dosť biedny a taktiež som už stratil tlačítko na ovládanie hlasitosti, nefunguje jeden reprák (z dvoch) a raz som menil rozbitý diplej (nie je to odolný outdoorový telephón - ako som s ním niekedy narábal).
18.11.2012 - 21:15:03
00
hehe, tlacitko na hlasitost sa urvalo aj mne, nastastie som ho nasiel a superglue ho opravilo :)
18.11.2012 - 22:35:30
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up