volodaj: proste mi dnes nejde karta :D
jezus: mozes, kludne mi to pomaz :D dobehnut ta rozhodne nechcem :D .. uz vypisujem somariny z hladu , musim na obed.
09.02.2016 - 12:36:35
01
Spät k teme - uz som sa raz chystal vymenit moj neznicitelny Samsung Galaxy S2, ale zatial som sa stale neodhodlal. :) Pouzivam ho aktualne uz vyse 4 roky a baterka este stale drzi pri beznom nie prilis intenzivnom fungovani den az vyse dna. Ale uz sa zacina prejavovat strata jej kapacity - ked sa dostane pod 15%, tak uz sa zacina vybijat velmi rychlo. Nie ako v minulosti. A pri podchladeni na turistike mi v minuse teraz pred troma tyzdnami vypol uz pri stave baterie 20-25 %. Predtym zvladal zimu v pohode. Ale stale nemozem uverit, co vsetko tento kusok so mnou prezil. Okrem ineho je zivym dokazom funkcnosti Gorilla glass pre tych, co si lepia na displeje tie hrozne a zbytocne folie. Tento moj maly zazrak mi raz vypadol z ruky pocas jazdy na bajku a suchal sa displejom po asfalte asi 20 metrov. Ani skrabancek! Tie trapne folie su uplna zbytocnost.

Tak to vyzera, ze zostane ako navigacia a full HD kamera v aute kedze zomriet nechce a je to moj milacik. :) Len musim najst nejaku vhodnu appku sluziacu na zaznam videa pocas jazdy. Nemate niekto nejaky tip na osvedcenu / odskusanu?
09.02.2016 - 12:46:21
00
Áno, urobil som chybu, pardón, prepáčte....zo slovenčiny som mal zvyčajne 2-3, takže je to akceptovateľné, sa čas od času pomýliť. Ale verím, že keď sa človek zamyslí nad obsahom a nie nad gramatikou, tak sa vyhneme zbytočnému polemizovaniu.....
09.02.2016 - 13:01:54
00
Ja mám stále Lenovo P770, silikónový obal k nemu a na display matná fólia. V poslednej dobe už párkrát sa mi stalo že sa zasekol, musel som ho resetovať, ale na moje jazdenie s danou výdržou celkom fajn. Tiež asi zostane mi pre dokiaľ to vydrží, na bicykli ako navigácia (LOCUS) je super. A koľko pádov vydržal a zatiaľ v pohode.
09.02.2016 - 13:54:15
00
Pozeram Cykloturista, ze plati, ze kde niekto konci ini zacinaju. Prave som upg Samsung Galaxy S2+ na Lenovo P70 a som viac nez nedseny. Velmi slusny pomer cena (220€) / vykon. Ako byva casom clovek najde muchy ale zatial fajn.
09.02.2016 - 14:00:12
00
@pista : neviem ci poznaz ale prejdi na stranku androidforum.cz kde v casti azijske znacky/lenovo si najdes diskusiu k Tvojmu Lenovu. Su tam dobri borci a davaju tam dobre rady a ROM. Ja mam na svojej p770 tiez ROM odtial, ma svoje muchy ale mne vyhovuje. A ked som daco potreboval poriesit, napr. rychlost GPS, zasekavanie a podobne nebol problem. Aj som prvykrat rootoval svoj mobil podla navodu z tej stranky, pekny postup ....
09.02.2016 - 14:50:14
00
Dakujem. Dobrych rad nikdy nie je dost.
09.02.2016 - 17:11:14
00
Doteraz som pouzival watch dog na sledovanie spotreby dat. Nevie sledovat na dual sim kazdu sim zvlast. Nemate tip?
10.02.2016 - 10:14:23
00
ja už pol roka "HTC rozbitý displej" :(
ale zato mám nový Grand Canyon :inlove:
10.02.2016 - 12:41:12
00
Skusil som hladat ale nenasiel som appku "HTC rozbitý displej" ani "Grand Canyon" :-)
10.02.2016 - 17:13:54
03
pista v nastaveniach nemas moznost "vyuzitie dat"? mam dvojsimkove lenovo a ukazuje spotrebu pre kazdu simku zvlast.
16.02.2016 - 07:25:36
00
Dakujem, uz som to tiez nasiel. Watch dog je mi na vysledny produkt metamorfozy potravin v ludskom tele. :-)
16.02.2016 - 07:34:09
01
Lost napísal:
v pohode, ale pokiaľ tam nie je veľký rozdiel v cene, tak prečo neušetriť pokiaľ sa dá (predsa len je to štvrtinový rozdiel v cene)... z mnou spomínaného obchodu bralo aj x ďalších ľudí z MIUI CZ/SK fóra, takže je to overené, nezdanili to asi nikomu... dokonca to príde pekne zabalené v darčekovom papieri aj s prianím k narodeninám al. niečomu inému :lol: ale ak si už objednal, tak to je jedno...

objednaval si to z China warehouse? ja som objednavku z XFS zrusil preslo 30dni a telefon nikde :D ako citam tie reakcie na miui cz/sk tak ani ten ibuygou nieje asi velke terno.
18.02.2016 - 10:46:35
00
mobil mám už vyše roka, takže beriem do úvahy info z tej doby, brat ho objednával pred cca 2 mesiacmi a nebol problém (ako som už písal predtým), takže nič negatívne na nich povedať nemôžem... objednával som priamo z webu, na china a eu warehouse to tam rozdelené asi ani nemajú, clo a daň hádam nikto nikdy neriešil :) inak spomínaná Mi3 je teraz za smiešnu cenu v porovnaní s uvádzacou (keďže plánujú uviesť Mi5)...

edit: teraz som si všimol, že pri niektorých to tak rozdelené majú... pravdepodobne to posielali priamo z číny, keďže tam predtým táto možnosť nebola...
18.02.2016 - 11:44:02
00
Jezus napísal:
Spät k teme - uz som sa raz chystal vymenit moj neznicitelny Samsung Galaxy S2, ale zatial som sa stale neodhodlal. :) Pouzivam ho aktualne uz vyse 4 roky a baterka este stale drzi pri beznom nie prilis intenzivnom fungovani den az vyse dna. Ale uz sa zacina prejavovat strata jej kapacity - ked sa dostane pod 15%, tak uz sa zacina vybijat velmi rychlo. Nie ako v minulosti. A pri podchladeni na turistike mi v minuse teraz pred troma tyzdnami vypol uz pri stave baterie 20-25 %. Predtym zvladal zimu v pohode. Ale stale nemozem uverit, co vsetko tento kusok so mnou prezil. Okrem ineho je zivym dokazom funkcnosti Gorilla glass pre tych, co si lepia na displeje tie hrozne a zbytocne folie. Tento moj maly zazrak mi raz vypadol z ruky pocas jazdy na bajku a suchal sa displejom po asfalte asi 20 metrov. Ani skrabancek! Tie trapne folie su uplna zbytocnost.

Tak to vyzera, ze zostane ako navigacia a full HD kamera v aute kedze zomriet nechce a je to moj milacik. :) Len musim najst nejaku vhodnu appku sluziacu na zaznam videa pocas jazdy. Nemate niekto nejaky tip na osvedcenu / odskusanu?

Tiez s laskou spominam na staru S2ku. Stale ju mam odlozenu ako zalozny mobil. Posledny poriadny samsung.
18.02.2016 - 20:15:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up