Spät k teme - uz som sa raz chystal vymenit moj neznicitelny Samsung Galaxy S2, ale zatial som sa stale neodhodlal.

Pouzivam ho aktualne uz vyse 4 roky a
baterka este stale drzi pri beznom nie prilis intenzivnom fungovani den az vyse dna. Ale uz sa zacina prejavovat strata jej kapacity - ked sa dostane pod 15%, tak uz sa zacina vybijat velmi rychlo. Nie ako v minulosti. A pri podchladeni na turistike mi v minuse teraz pred troma tyzdnami vypol uz pri stave
baterie 20-25 %. Predtym zvladal zimu v pohode. Ale stale nemozem uverit, co vsetko tento kusok so mnou prezil. Okrem ineho je zivym dokazom funkcnosti Gorilla glass pre tych, co si lepia na displeje tie hrozne a zbytocne folie. Tento moj maly zazrak mi raz vypadol z ruky pocas jazdy na bajku a suchal sa displejom po asfalte asi 20 metrov. Ani skrabancek! Tie trapne folie su uplna zbytocnost.
Tak to vyzera, ze zostane ako navigacia a full HD kamera v aute kedze zomriet nechce a je to moj milacik.

Len musim najst nejaku vhodnu appku sluziacu na zaznam videa pocas jazdy. Nemate niekto nejaky tip na osvedcenu / odskusanu?