Čaute,potrebujem radu .
Včera som zistila, že nam skončili v telekome paušaly . Kedže sme v oblasti , kde mam problem chytit jednu paličku signalu , prevazne polovica paušalových minut nam s mužom prepadavali . Jedine, čo sme naplno vyuzivali bol internet , ked sme mimo domu a z predplatených minut ked sme prevolali max.po 50min ( aj to asi prehánam ) . Zvyšok prepadavalo . Včera sa mi v Telekome vyjadrili, že nám nemožu predlžiť to, čo sme mali posledne 2 roky - Happy S ( 100 minut + internet + sms a mms zadara ) s tým,že muž mal paušal z predminulej akcie v zlave 50% . Momentálne ponukaju k predlženiu Happy S / za 17e mes + 5e mes za telefony a jednorazovy poplatok na predajni 100e / tieto dva mobily Huawei P9 Lite a Huawei Y5 II
https://www.telekom.sk/volania/happy . O telefony mi nejde , lebo nemam dobre skusenosti s reklamaciou poruchových mobilov v Telekome ( jedine žeby tato akcia bola fakt super "kupa" ) , ale skor ma zaujíma , či je tu niekto,kto prešiel z pašalu trebars na dobijaciu kartu ,poprípade na paušal bez viazanosti . Potrebujem hlavne internet , nejaky baliček aspon 500MB a zvyšok si kludne zaplatim tolko,kolko prevolam ,pokial by to bolo vyhodne . Pozerala som JURO , len nepoznam nikoho,kto k ním prešiel . Este je šanca, že cez pracovny den niečo vybavime osobne v predajni, že zavolaju do BA , ale neviem,či sa budu biť o staleho zakaznika s mesacnou fakturou do 25€