milos21 napísal:
V mobile pozerať filmy? WTF? Veď sa nedá ani normálne byť na nete (preto som prehliadač v mobile ešte ani poriadne nezapol). Ja tam už mám všetko dôležité 7GB (vrátane máp CZ a SK) a neviem či sa dostanem v živote cez 10GB, lebo už neviem čo by som si tam tak dal :)

5,7" lcd, na to aby som si v lietadle alebo v hoteli vecer pozrel nieco je to bohate dostacujuce.
09.11.2017 - 14:39:45
00
sry ale ja nevidím význam kupovať telefóny s displejmi 5,5- 6. Príliš veľké lopaty, nekompaktné a ak už výnimočne chcem pozrieť nejaký serial/film tak je to maličké .. :D max. tak ženám do kabelky tam je to jedno ..
09.11.2017 - 14:54:49
01
Ja nevidim zmysel kupovat nic mensie ako 5,5"
Pre mna nepouzitelne, robim na tom cez teamwiever casto, surfujem po webe, atd. Ruky mam dost velke. Ked chytim priatelkyn 4,7 alebo 5" tak mam pocit ze je to hracka z kinderka :)
09.11.2017 - 15:16:26
01
Downgrade z 5" na 4" a zvykol som si veľmi rýchlo. Zase dokážem ovládať telefón jednou rukou. Je pravda, že to nemám na žiadnu prácu. Prebehnúť fórum, kuknúť pár videí. Na všetko ostatné používam buď pracovné (2x 24") alebo domáce (27") PC.
09.11.2017 - 15:23:29
01
Velky telefon je fajn pre bezne pouzitie, proti tomu nemam nic. Ale ked sme uz tu, mate ich so sebou aj na bicykli? Najma na cestnom :) vtedy potrebujem co najmensi, najlahsi telefon (netaha dres, vojde do vrecka) aky moze byt. Nosite velky smartfon v drese? Alebo mate druhy telefon/presmeruvate hovory? Mne sa to uz nechce, a tak to neprehanam s rozmermi.
09.11.2017 - 15:30:50
00
Pre toto pouzivam xperiu Z5 compact...idealna velkost na bike, IP68, stale rychly, robi celkom OK foto
09.11.2017 - 15:37:56
01
Ja zase na bike pouzivam Xperiu Active :)
09.11.2017 - 15:45:41
00
to uz je dobry veteran :)
09.11.2017 - 15:55:56
01
Hosť napísal:
to uz je dobry veteran :)

To mas pravdu ;) Skoda ,ze nieco take je uz out ale za to sa vyrabaju velke kredence
09.11.2017 - 16:00:08
00
martink napísal:
Velky telefon je fajn pre bezne pouzitie, proti tomu nemam nic. Ale ked sme uz tu, mate ich so sebou aj na bicykli? Najma na cestnom :) vtedy potrebujem co najmensi, najlahsi telefon (netaha dres, vojde do vrecka) aky moze byt. Nosite velky smartfon v drese? Alebo mate druhy telefon/presmeruvate hovory? Mne sa to uz nechce, a tak to neprehanam s rozmermi.

Nosim v drese a este ho mam v neoprenovom obale aby nebol mokry ked sa potim
09.11.2017 - 16:19:06
00
mobil v zásade v podsedlovke, bral som taký aby sa mi tam ešte zmestil tušim 5 palcov. ale snívam o garmine so simkou :D ono šunka by bola fajn tiež, ale zasa niekedy sa môže hodiť navigácia, prípadne net.
09.11.2017 - 16:24:17
00
scarinko napísal:
Ja nevidim zmysel kupovat nic mensie ako 5,5"
Pre mna nepouzitelne, robim na tom cez teamwiever casto, surfujem po webe, atd. Ruky mam dost velke. Ked chytim priatelkyn 4,7 alebo 5" tak mam pocit ze je to hracka z kinderka :)

A pre mňa je zas nezmysel mať niečo väčšie ako 4". Mimo domu v podstate nemám žiaden dôvod vyťahovať mobil ak nejdem telefonovať alebo písať správy. Hudbu som z mobilu počúval naposledy možno pred desiatimi rokmi. No a keď niečo potrebujem urobiť, spracovať, pozrieť net, ničo napísať, tak to len doma (alebo v práci :) ) a radšej na NB ako sa trápiť s mobilom...
Ale keďže som v živote neletel
09.11.2017 - 22:07:18
01
Bikejoring a nebojis sa o ten telefon? Ja som mal v podsedlovke powerbanku a skoncila dost hrozne. Mam 4,daco" lumiu. V zadnom vrecku dresu v pohode. Horsie je, ked odtial vypadne. Vtedy spravi dieru do asfaltu :P
A na "malu pracu" a cestovanie mam 13" ultrabook. Vydrz baterky pri zatazi ako misov ajphone, displej tak akurat ked si chcem vo vlaku pozriet film a velkostne je mensi ako A4 zosit.
09.11.2017 - 22:11:27
01
vozím to tak 3 roky skoro denne a zatiaľ žiadny prúser, za to keď som skúšal v drese tak mi raz pristál na chrbáte, keď som skočil na jame.. a mám potom tendenciu stále kontrolovať jeho prítomnosť a navyše musí byť v igelitovom obale, čo tiež odpadá v tej podsedlovke.. to jedine keby začalo moc liať, vtedy ho dám ešte do obalu od plášťovky.. aj tak ho v podstate nemám vo vrecku kde mať, keďže v jednom mám jedlo, v druhom fotoaparát a v treťom spomínanú pláštenku..
09.11.2017 - 22:19:07
00
Pri mojom najtazsom pade som bol rad, ze som mal telefon vo vrecku a nie v podsedlovke. Po prebrati sa na mieste som pre istotu ani nezvazoval postavit sa, nie to este hladat bicykel, aby som si zavolal pomoc. Len som vytiahol telefon (ktory to prezil, zlata Lumia) a snazil sa spamatat, kde vlastne som. Za mna teda iba vrecko na drese.
10.11.2017 - 01:51:58
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up