Na základe presne takýchto recenzií na webe som si pred dvoma rokmi kúpil Mi10 mne aj mojej žene. S kľudný svedomím prehlásim, že to bol po Samsungu najväčší shit čo som kedy vlastnil. Svižné? Tak možno prevé dva mesiace. Vypínali sa mi hovory z ničoho nič. Nezávisle od času. Zákazníci si mysleli, že som poškodený.
To, že sa spúšťal sám fotoaparát na selfie kameru keď telefón ležal na stole som si všimol od druhého dňa. Fotky boli jedna katastrofa. Nepoužiteľné ani na vyvolania základného formátu napr. 13x18.
Jeden bol kúpený v Orange, druhý v akomsi e-shope.
Robil som na každom jednom cca každé tri mesiace resety, od resetu pár týždňov, max však mesiac a všetko bolo späť.
Keď mi niekto spomenie značku Xiaomi, v momente dostanem nejakú zvláštnu potrebu vziať kladivo do ruky a pripraviť sa na opravu elektroniky.
to si asi prvý koho poznám, že vyslovene ma taketo negatívne skúsenosti s Xiaomi
na druhu stranú ak si mal takéto problémy s mobilom tak zdieľam tvoje potreby s kladivom 😆 jak som tak rozbil raz bezdratovu myš 😄
inak ja som mal Mi Note 10 čo je vlastne veľmi podobný skoro až rovnaký mobil a ja som s nim bol max spokojný, na začiatku bol trošku pomalší ale po prvej velkej aktualizacii to bol iný mobil