Vlani som začal aktívnejšie bikovať a na konci sezóny som začal pociťovať bolesť v ľavom lakti. Myslel som, že to časom prejde, ale je tu jar a bolesť (aj keď nie extra veľká) pretrváva. Budem vďačný ak mi dá niekto radu, čo je na to najlepšie a pod.
Duški
Magnetický pás doktora Levina. Ja mám problém s kolenami a nejako to nerieším. Najvhodnejšie by bolo ísť k doktorovi aj v tvojom aj v mojom prípade. Ale vieš, čo ma nehasí to nepálim.
Lekár.
Ale s tým dlhým posedom keď má človek ruky na riadidlách vystreté môže to súvisieť. Skús kratší predstavec aby boli ruky v lokťoch trošku skrčené.
ja odporúčam rehabilitačné t.j. rozumné cvičenie s malými váhami s činkami, samo po dôkladnom rozcvičení / zohriatí /po určitom čase by to malo prejsť = u mňa do 10 dní, a tiež odporúčam dôverovať svojmu inštinktu, ak ti povie lekár, tak určite ortopéd.
ja mám podobnú skúsenosť s lekármi / teda udržbármi v bielych plášťoch / ako jánošík, ale aspoň mám kámoša ortopéda, ktorý sa mi vždy snaží pomôcť. a je okrem iného tiež biker
ináč podľa jedného liečiteľa, ku ktorému som chodil, lekári sú len hasiči, a ani toto nevedia robiť poriadne s čím súhlasím. A ešte berú za to riadne prachy, a sťažujú sa chudáčikovia ako sa oni majú veľmi zle.
no co uz............ inak ten laket , moze to byt krcovytim uchopom a z toho vyplyva , mozny problem z posedom ( sikme sedlo smerom dole ) alebo z predstavcom ( moc dlhy predstavec ale to su skor krize alebo skor kratky predstavec ruky su moc zvyslo a trpia viac klby aj zapestie samozrejme ) ale bacha ja som tiez iba saman ......
ja mám podobnú skúsenosť s lekármi / teda udržbármi v bielych plášťoch / ako jánošík, ale aspoň mám kámoša ortopéda, ktorý sa mi vždy snaží pomôcť. a je okrem iného tiež biker
ináč podľa jedného liečiteľa, ku ktorému som chodil, lekári sú len hasiči, a ani toto nevedia robiť poriadne s čím súhlasím. A ešte berú za to riadne prachy, a sťažujú sa chudáčikovia ako sa oni majú veľmi zle.
No, ja by som s lakťom neexperimentoval. Ak to neprechádza ani po vysadení záťaže, tak treba ísť k lekárovi a počúvnuť ho. Liečiteľa neodporúčam, poznám jedného, čo sa postaral o koniec kariéry reprezentanta v tenise. A samoliečenie končí zvyčajne aj tak tak, ako na obrázku.
Je to výrastok. Fotené pri artroskopii impingement syndrómu rotátorovej manžety v ľavom ramene. AC artróza a chronický zápal bicepsovej šľachy. Potreba subakromiálnej dekompresie a podobne. Následok úrazu na lyžiach. Zanedbané, zaťažované, posilka, horolezectvo. Vo veľkom finále som si už nevedel ani košeľu bez bolesti obliecť a zapnúť. Kým sa dalo liečiť konzervatívne tak sa neliečilo a potom sa už dalo len rezať. Ale, pomohlo, za čo lekárom vďaka, operatérovi obzvlášť.
podľa jedného liečiteľa, ku ktorému som chodil, lekári sú len hasiči, a ani toto nevedia robiť poriadne s čím súhlasím.
Svatá sprostoto, nech ti to veľký Manitou vráti na zdravotnom stave.
Lekári nie sú často žiadny výkvet snaživosti, morálky a pod., ale kadejakí liečitelia sú ešte o pár poschodí nižšie. Lebo doslova hovno vedia, nemajú žiadnu zodpovednosť, plnú hubu špiriti rečí, ktorým ani vyššie spomenutý Manitou nerozumie, lebo ani niet čomu, a za oblbovanie mozgov sa nechávajú sponzorovať.
je tu niekto, kto mal alebo ma vyrastky na lakti? mam na lavom lakti vyrastok a ma uz 8mm. Teraz ma caka RTG ziarenie, len ako povedala doktorka, vyrastok nerozbije len mu zabrani v dalsom raste...dalsia moznost je ist pod noz. Tak by ma zaujimalo, ci je tu niekto taky kto uz nieco taketo absolvoval. Dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na začiatku môjho aktívnejšieho bikovania ma bolel celý človek...
...ale ak by to bolo len v posede, vyhneš sa možno zbytočnému sedeniu u lekára.
Ale s tým dlhým posedom keď má človek ruky na riadidlách vystreté môže to súvisieť. Skús kratší predstavec aby boli ruky v lokťoch trošku skrčené.
pan doktor boli ma koleno , a co robite pyta sa ma doktor ,no bicyklujem ...... doktor, tak prestante a prestane vas boliet aj koleno ......
iniciály toho ortopéda nie sú náhodou LK?
Svatá sprostoto, nech ti to veľký Manitou vráti na zdravotnom stave.
Lekári nie sú často žiadny výkvet snaživosti, morálky a pod., ale kadejakí liečitelia sú ešte o pár poschodí nižšie. Lebo doslova hovno vedia, nemajú žiadnu zodpovednosť, plnú hubu špiriti rečí, ktorým ani vyššie spomenutý Manitou nerozumie, lebo ani niet čomu, a za oblbovanie mozgov sa nechávajú sponzorovať.