len spojit cyklo a chodnik pre pesich no to nedopadne dobre, aj tak si tam budu pesiaci chodit ako sa im zachce krizom krazom jak tu v BA, tu ich dokonca ani nesere ze je to len cisto cyklochodnik a klido pido si tam idu 3ja vedla seba na celu sirku
Však to...
A to málo, značené regulérne dopravnou značkou C8 + vodorovným dopravným značením (zelená čiara a symbol bicykla, čo nám v BA urobili, je - ako si bol spomenul - permanentne plné pešiakov, psíčkarov, mamičiek a oteckov s kočíkmi... aj by som sa tíško spýtala, aký význam má takáto cyklocesta, keď ja ako cyklista som na nej permanentne obmedzovaná, ohrozovaná, resp. prejazd bez konfliktov vôbec nie je možný...Prečo to u susedov (jedných, druhých, piatych, siedmych) ide bez problémov? V Rakúsku, Francúzsku, Chorvátsku, Taliansku...enem doma né. Veď napríklad u nás v Petržalke cestičky pre cyklistov vôbec neplnia zámer, keďže sú v podstate normálne neprejazdné - v tomto zmysle sú to peniaze vyhodené von oknom; aj keď cyklocesta vyzerá lákavo a vonia novotou, radšej sa odplížim na cestu medzi autá, tam ešte vládnu aké-také pravidlá premávky.
A ešte by som sa tíško spýtala všetkých pešiakov, čo zaberajú cyklocesty, či vôbec poznajú zákon o cestnej premávke (čo by mali, ak majú vodičák); v ktorom je jasne definovaná cestička pre cyklistov, na ktorej ani pri všetkej úcte nemajú čo hľadať.
Ja tiež netrénujem na letisku, aj keď je tam spústa pľacu na vozenie...