Nieco proti vetre a chladu na zimu, uvidim aky bude ten material. Priedusnost ze vraj 30K a vetruodolne. Snad to bude fajna na kratsie zimne a okolozimne vyjazdy.
mam ho este niekde sa stala chyba, uz mam 2 vidly a ani 1 brzdu, kazetu a radenie a prevodnik ale nedalo sa poveda nie pri takej cene, je to 350 NCR 2015 a ma este dialkove na rajdy (aj ked to je skor minus pre mna, ale da sa to prerobit)...a lepsie farebne sedi k biku ale bude to riadna dilema ze ktoru tam nahodit prvu
bol som ju teraz vyskusat, lahucka a priedusna - pod nou len tenucke funkcne tricko a super len ma "casual" strih, cize na biku sa trocha nazbiera v oblasti brucha a nema predlzeny chrbat (ale mam viac ako 185 cm a na dlzku Mko fajn aj tak) a nema take veci ako stahovatelne konce rukavov, ci stahovatelny pas, alebo nejake vetracie zipsy...ale kapucna ide dat pod prilbu takze je to fajn
mam ho este niekde sa stala chyba, uz mam 2 vidly a ani 1 brzdu, kazetu a radenie a prevodnik ale nedalo sa poveda nie pri takej cene, je to 350 NCR 2015 a ma este dialkove na rajdy (aj ked to je skor minus pre mna, ale da sa to prerobit)...a lepsie farebne sedi k biku ale bude to riadna dilema ze ktoru tam nahodit prvu
PhilJ
No ja planujem toto svetlo nosit bud ako celovku na turistike, alebo na rajdoch na biku. Preto som ten drziak na prilbu ani nekupoval. Ten popruh samozrejme nie je urceny na nosenie na prilbe.
ltoak som dobre pochopil, vyrabaju len 27,5" verziu...a niekde pisu ze "Their 27.5 350 are also made for 26 wheels as they have the same axle to Crown length a standard 26 160mm fork."
kazdopadne zo skatule to ma 170mm zdvih, ale su tam "tokeny" na znizenie zdvihu, len je s tym trocha babracka
edit: a nema to gumovy kruzok na vnutornych nohach
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to by ma tiez zaujimalo
... ale však mať malého, je možno pri bicyklovaní aj výhoda. Nie?
http://www.altura.co.uk/products/detail/AL21AT3
bol som ju teraz vyskusat, lahucka a priedusna - pod nou len tenucke funkcne tricko a super len ma "casual" strih, cize na biku sa trocha nazbiera v oblasti brucha a nema predlzeny chrbat (ale mam viac ako 185 cm a na dlzku Mko fajn aj tak) a nema take veci ako stahovatelne konce rukavov, ci stahovatelny pas, alebo nejake vetracie zipsy...ale kapucna ide dat pod prilbu takze je to fajn
v stredu vecer o osmej objednane a dnes v piatok 13:35 mi prisla SMS, ze tovar je v zasielkovni v Trnave
http://www.led-expert.cz/ledshop/eshop/20-1-LED-celovky/62-2-Prislusenstvi/5/589-NiteFighter-AC-220-drzak-na-prilbu
tie "celovkove" zvyknu lietat hore dole na prilbe... ci ma to nejake silikonove pasiky aby sa to nesmykalo ?
27.5" verzia ?
No ja planujem toto svetlo nosit bud ako celovku na turistike, alebo na rajdoch na biku. Preto som ten drziak na prilbu ani nekupoval. Ten popruh samozrejme nie je urceny na nosenie na prilbe.
kazdopadne zo skatule to ma 170mm zdvih, ale su tam "tokeny" na znizenie zdvihu, len je s tym trocha babracka
edit: a nema to gumovy kruzok na vnutornych nohach