Nevychovanost je ked sa taky ako ty seru do inych. Je to kazdeho vec co ma na sebe aky ma bajk ide o radost z jazdy a nie kazdemu sa chce davat xy eur za veci. To je ako keby teba tu riesia chalani ze mas lacny kellys ht a oni maju bajky za 2500e a viac
ja mam karbonovy cestak aj karbonovy full a aj tak mi tu uz viaceri nadavali ze mam shitne bajky. Neviem co ich k tomu vedie, v zivote by ma tu na fore a ani vonku nenapadlo nikoho urazat, aj keby mal tesco bajk. Hlavne ze jazdime, no nie?
to síce jazdíme ale zjavne poštárka musí nosiť iba značkové predražené produkty....akonáhle ti prinesie napodobeninu, a ty sa tým pochváliš, si zlý muž (žena)
ale ved tu nejde o to, z akeho materialu a za aku cenu a z akej krajiny ma kto co oblecene
ale cisto len o to, co to znazornuje (majstra sveta v cestnej cyklistike) ... to je na tom to komicke
špecialny nie, ale myslim, ze maju na drese (na rukave) nejake logo vitaza MS, mozno sa mylim, ale pribudne im hviezdicka k narodnemu logu. O to ale neslo, islo o podstatu dresu, takisto aj scarinko sinekupoval ten dres s tym aby sa chvalil, ze je majster sveta ale preto ze Bora a PS myslim.
aha takže problém je len presne s tým majstrom sveta ... ach džízes krajst
presne
ja napr obcas vozim dres Dukly Trencin, aj ked za nich nejazdim.. ale to je presne to iste, ako ked si deti alebo na stadione fanisikovia daju dres FCB alebo podobne...
ale majstra svta? ... sorry, nech si kazdy jazdi v com chce, mne to je jedno, ale komicke to je
čo je na tom komické ??? polovica ludi ktorých obchádzaš ani nevedia ktorý dres komu patrí aj tak na každého deti kričia Sagan Sagan.....nič na tom nie je komické
a aky je rozdiel v tom pruzkovanom drese a v zelenom cannodale ktory nosila snad stvrtina slovenska? Peto teraz nosi pruzkovany tak sa kupuju a nosia pruzkovane. Ked bude nosit kakavkovo-nebickovy budu sa kupovat a nosit take.
a je jedno co mas na sebe, na com jazdis - pod sa povozit a ukaz co v tom a na tom dokazes
Ešteže to je našťastie len Váš názor, ktorý môže byť ostatným u prdele.. Nech si nosí kto chce čo chce, komické to nie je.. ale to proste nevysvetlíš.. len si tu pekne zbierajte príspevky s nulovou výpovednou hodnotou. Hlavne, že si rýpnete.. Ale čo už, prajem pekný deň všetkým a nech sa Vám darí..
no čo ja viem, potom fakt nosiť hocaký teamový dres (a tobôž komplet) je rovnako komické lebo sa hráš na profesionálneho cyklistu a popritom tvoje výsledky stoja za milú jarmilu
tak ako ty môžeš nosiť dres FCB či Dukly lebo im fandíš tak on nosí dres majstra lebo mu fandí! úplne rovnako ak fandím konkrétnemu hráčovi či ho mám oblúbeného tak nosím dres č. 5, 6, 8 alebo 1340878, tak Sagan nosí dres Majstra = a nosím "jeho" dres..
aj na fejkovosť by som sa vykašlal, u fejkovosti by som skôr riešil strih a nezávadnosť ako chalani spomenuli ale to je úplne iná kategória flame-u
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mam karbonovy cestak aj karbonovy full a aj tak mi tu uz viaceri nadavali ze mam shitne bajky. Neviem co ich k tomu vedie, v zivote by ma tu na fore a ani vonku nenapadlo nikoho urazat, aj keby mal tesco bajk. Hlavne ze jazdime, no nie?
ale cisto len o to, co to znazornuje (majstra sveta v cestnej cyklistike) ... to je na tom to komicke
ja som mal SPARK-a skôr (možno) ako Nino ... nemal by ho "zavesiť" ON ??
(aspoň by na nepredbehol)
ano prosim maju
http://www.socceravenue.net/uploads/2/4/6/0/2460603/s666754758433811499_p12631_i870_w1280.jpeg
http://i.ebayimg.com/images/g/UsYAAOSwboVXOw7t/s-l300.jpg
http://www.aplusjersey.com/media/catalog/product/cache/1/image/700x700/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/e/germany_champion_world_cup_2014_soccer_jersey_football_shirt_-_f__www.aplusjersey.com.jpg
hokej, basket, baseball atd tiez
presne
ja napr obcas vozim dres Dukly Trencin, aj ked za nich nejazdim.. ale to je presne to iste, ako ked si deti alebo na stadione fanisikovia daju dres FCB alebo podobne...
ale majstra svta? ... sorry, nech si kazdy jazdi v com chce, mne to je jedno, ale komicke to je
and the flame must go on...
a je jedno co mas na sebe, na com jazdis - pod sa povozit a ukaz co v tom a na tom dokazes
Si nevychovaný a neuctivý k skutočným majstrom sveta v poľovačke
tak ako ty môžeš nosiť dres FCB či Dukly lebo im fandíš tak on nosí dres majstra lebo mu fandí! úplne rovnako ak fandím konkrétnemu hráčovi či ho mám oblúbeného tak nosím dres č. 5, 6, 8 alebo 1340878, tak Sagan nosí dres Majstra = a nosím "jeho" dres..
aj na fejkovosť by som sa vykašlal, u fejkovosti by som skôr riešil strih a nezávadnosť ako chalani spomenuli ale to je úplne iná kategória flame-u