... tu <> som mal aj v sade náradia z BD za 50 € ... tak určite to nikto nebude v KE mať . Nerob pred Pezinkom z našich " bike opravárov " trtkov co ani " kľúčik " nemajú
Problém je, že ani nenájdeš krám, ktorý by ti to zoservisoval. Lebo nemá tú blbosť.
Laco riešil som to cca pred mesiacom túto blbosť ma Janko Hošala, a Tomi Hauser co sa týka predajni nikto iný to nemal:) kolesa Dt swiss či? Ešte by som sa ťa chcel opýtať ako ti to šlo povoliť pohode?
Tak ja som zhaňal asi ine Laco pre zaujimavosť toto
Sa z toho neposer. Takže, kde to v Košiciach majú? Jedná sa o 30-zubovú blbosť, nie 32-zubovú, alebo 36 zubovú.
Pred pár mesiacmi , takým rokom , by som ta poslal do " lona " ... teraz mi ostáva len suché konštatovanie obdobného charakteru akým sa vyjadril Marecej na JoKa ...
Marinada možno sa v BD pomýlili a šupli tam tuto pre mna bezpredmetnú vec ... poviem ti pravdu , nikdy som ju nepoužil a neskôr aj daroval ...
Pred pár mesiacmi , takým rokom , by som ta poslal do " lona " ... teraz mi ostáva len suché konštatovanie obdobného charakteru akým sa vyjadril Marecej na JoKa ...
A pritom som ti písal, aby si sa neposral. ... a ty si sa.
No ale vážne. Netreba byť na seba tak precitlivelý. Hlavne keď druhí reagujú na tvoj príspevok podobným štýlom, ako si ty reagoval na ich.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Laco riešil som to cca pred mesiacom túto blbosť ma Janko Hošala, a Tomi Hauser co sa týka predajni nikto iný to nemal:) kolesa Dt swiss či? Ešte by som sa ťa chcel opýtať ako ti to šlo povoliť pohode?
Tak ja som zhaňal asi ine Laco pre zaujimavosť toto
Kolesá sú SunRinglé Charger Expert, aj náboj je SunRinglé. Na sáčku od tej vyše 40-eurovej blbosti je zase napísané, že je od Hayes.
... a taký Ramón to má v sade náradia za 50 €.
post1257452.html#p1257452
A čo ty jazdiš vo dvojici že máš dve sady alebo máš toľko defektov?
Marinada možno sa v BD pomýlili a šupli tam tuto pre mna bezpredmetnú vec ... poviem ti pravdu , nikdy som ju nepoužil a neskôr aj daroval ...
A musia tam tú blbosť dávať, ani neviem kedy by som tú voskovku bol nútený použiť...
A pritom som ti písal, aby si sa neposral. ... a ty si sa.
No ale vážne. Netreba byť na seba tak precitlivelý. Hlavne keď druhí reagujú na tvoj príspevok podobným štýlom, ako si ty reagoval na ich.