čo sa týka "veľkých pastorkov" tak to vyzerá tak, že sa buď páčia, alebo dostávajú hrozný hate ... som rád, že som z tej prvej skupiny a že sa mi to mrte páči
fú, 3x7 to sú ešte roky 90té teda ak nešlo o nejaký low end...mám doma HT z 2004 na deorečku, vtedy to bola najnižšia sada ktorá mala 3x9 za tých pár rokov sa to všetko riadne pomenilo
ano skusal, vsetko ok ale na 11t prevodniku kladka suchala v jednom mieste o rameno prehadzovacky. pilnik to vyriesil, asi 1,5mm materialu muselo ist dolu. ani to nie je vidno. prehadzovacka je XT 781 10sp.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto by som s tou dnesnou cinou vobec neporovnaval. Nech by to malo aj tri prevody
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Zahliadol som ta na Oblazoch ako si si to k nim pustal po korenoch, som zavidel a mrzelo ma, ze som tam bol len na peso
malo by hladsie prehadzovat na 40 a 42 zubovej kazete, kedze 10sp xt prehadzovacka zarucuje len do 36 zubov.
https://www.bikeactive.com/yeti-sb5-t-series-frame-ex-display-c2x23833056
ten rám má zasa zníženú cenu,už to vychádza aj z poštovným do 2700 Eur,hmm,prečo nie je čierny