Kristina pointa bola v tom ze sa vela ludi cuduje krizeniu retaze pri 1x nieco a pritom na svojich 2 prevodnikoch to krizia rovnako lebo velmi casto vidim zaradeny velky/velky
Presne tak. A na ceste sa krížilo už v minulom tisícročí
martinzz Nemyslím si, že BCAA sú iba pre profíkov. Hlavne netreba zabúdať, že sa bavíme o cyklistike a nie kulturistike. Veľa miestnych amatérov trénujú na bajku a v posilke aj viac ako 25 hodín týždenne. Je to pre nich koníček a záľuba, ktorá ich baví a chcú robiť v rámci možností na úrovni a zlepšovať sa. Ich tréningové jednotky obsahujú aj intenzívne a silové tréningové prvky. Nepoužívať regeneračné a iné suplementy v takom prípade je IMHO nevyužitie dostupných možností na progres. Na druhej strane skôr by som rozporovala používanie gélov na bežné výjazdy bez intenzity, iba ako "traťovky", alebo jeden miestny borec vôbec nedopĺňa počas svojich výjazdov tekutiny (jazdí bez vody).
Stym plne suhlasim, urcite treba suplementovat. Ja napr po vyjazde davam protein, len som xcel napisat ze tie bcaa su podla mna precenovane, ale hlavne predrazene. Ale svoju funkciu si urcite splnia. S tymi gelmi a vodou tiez suhlasim.
Brutalny hlinikovy chladic pre tych 200W a pripevneny cez umelohmotne drziaky na rajdy. Hmmm .. nechcel by som inak padnut ksichtom na to v noci pri plnom svetle. Najjprv mi to rozreze ksich a potom uprazi.
Inak tie svetla dnes to je cisty masaker .. oslnuje to uz aj za dna, natoz v noci. Jeden nema klud na to nocny vyjazd. A zver tiez. Pritom uz 200lm je luxusne osvetlenie na nocny pojazd.
Normalnych 200lm , nie cinskych .. ale chapem, na skakanie to nie je. V kazdom pripade, jazdili sme aj s menej lm a nebol problem. Konkretne 5W halogenka, co je nejakych mozno 60lm.
Netreba zabúdať na optiku. Mne 200 lumenov tiež stačí. Ale taká je doba. Všetkým sa všetko máli lebo čína a nielen čína náš mozog zaplavila nezmyslami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne tak. A na ceste sa krížilo už v minulom tisícročí
Odkial? Z Ali ?
idealne na bajk
idealne na bajk
[/quote:*****
ale pri 205W... to by si neuzivil z baterii
Mozno tak pre Magezovu macku
edit: dobre vidim, ze v krabici su Guide brzdy ?
https://mtbs.cz/clanek/megatest-led-svetla-podzim-2017/kategorie/testy-recenze/rubrika/bike-technika?page=10#.W7YLknsza0k
mnohi mame skreslene vnimanie poctu lumenov vdaka cinskym svetlam, ktore sme dlho vozievali. Aj ja som donedavna mal.