Celkom zastávam postup kúpiť v dobrej cene bike, ktorý nemá všetko top osadené. Ako celok je ale fajn funkčný. Postupne na to nahádžem top komponenty, keď nemám kde dávať prachy a zistím, že som mohol mať hneď ***** aj keď o dosť drahší bike. Len, keď sa to kupuje postupne tak človek ani nevie ako z 2 tisíc eurového biku urobí bajk 6 tisícový. ...Ale kúpiť bajk so strednou triedou výbavy, tú bez opotrebovania vyhodiť (rozpredaťza polovicu) a nahradiť inou značkou strednej triedy výbavy??...tak tomu celkom nerozumiem...?♂️?♂️ ..A to som zástanca, že pri osadení bicykla sa nemusí používať rozum, ale treba si skôr urobiť radosť.
Tiež som za takýto systém nákupu a predaja veľmi vďačný a super by bolo keby takých ľudí čo draho kúpia (takmer nepoužijú) a lacno predajú bolo viac. Ale nemôžem povedať krivé slovo. Tiež som tu na bazáre kúpil super veci...ako nové.
ani XTR nevydrzi vecne, cize nudzova nahrada zo slnecneho shopu...dlhsie som u Matusa nic nekupoval, ale toto bolo bleskovo vybavene aj napriek komplikaciam
Kvoli tomu istemu problemu som pred 2 tyzdnami u Matusa kupoval obidve packy, ale uz nove XTR 9120.
Paradoxne ale na RB mam rovnake XTR Trail (a maju odrobene viac sezon) a tam nemam ziaden problem...
Kvoli tomu istemu problemu som pred 2 tyzdnami u Matusa kupoval obidve packy, ale uz nove XTR 9120.
Paradoxne ale na RB mam rovnake XTR Trail (a maju odrobene viac sezon) a tam nemam ziaden problem...
ja som mal tu staru striebornu 988 trail, tam mi odišla pružina, nahradil som tu, čo ma Katko a ta držala dalšie dve sezony...
Prečo by nebolo? Neobuchas si členky, nenapada ti za to hlina a podobne. Oficiálne na bike sú a oficialne sú aj ako hiking. Univerzalne obutie do lesa, podla mňa super. Okukujem ich odkedy ich avizovali ako novinku.
tak konečne dorazila zásielka na tie moje 3 víkendové defekty (tie penové samolepky, to je asi len na takú opravu, že na dojazd domov... do rána guma vyfučala... tak som radšej kúpil klasiku, flaster - lepidlo)
ale teda oproti tým schwalbinám 60 TPI mi tie continentaly 180 TPI prídu akokeby z papiera... strašne tenučkú bočnicu to má... no som zvedavý ako tie 2" budú vyzerať na cross-bajku a ako to bude jazdiť po karpatských brdkoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja chcem iba strmene packy ti necham
Ano. Presne tak!
ja som mal tu staru striebornu 988 trail, tam mi odišla pružina, nahradil som tu, čo ma Katko a ta držala dalšie dve sezony...
Packy mam SLX, chcem tiez len strmene
Pekné... Na basket fajn 😋
To asi nie je na bike... Či?
Ako je to s číslovanim? na fivetenshop.sk pišu že modely novšie ako 201 maju troha nič čislovanie
ale teda oproti tým schwalbinám 60 TPI mi tie continentaly 180 TPI prídu akokeby z papiera... strašne tenučkú bočnicu to má... no som zvedavý ako tie 2" budú vyzerať na cross-bajku a ako to bude jazdiť po karpatských brdkoch