Dlhe nohavice do chladnejsieho pocasia Force Z68, pocul som ze na tu cenu su dobre tak reku ze vyskusam. Alepojdu naspat zobral som M-ko no lepsie bude L-ko.
Stredove pre kamosa, kedze mi koncom augusta dal svoje nove lebo sa nikde nedalo kúpiť.
A nakoniec kladky do prehadzovacky, len tak ?
sensor double face merino - S-ko pekne sadlo. mam uz S-ko od craftu, isadore, castelli zatial M-ko strih dobry - rukavy akurat, na dlzku a okolo krku tiez. som zvedavy na funkciu. material na telo prijemny. matt pouzil zaujimavu vypchavku do balika asi viem preco ale aj tak dakujem.
Mam toto tričko už druhú sezonu a hodnotím pozitívne. Keď chcem, aby mi bolo teplejšie, na telo si dám merino vrstvu a ak chcem viac odviesť vlhko, otočím na polyester či aký to je materiál. Používam od ~12-13 stupňov až do mínusu, ale potom si už pridám ďalšiu vrstvu.
Niečo do fitka a na beh, žiaľ asi na bajk nepôjdu. Dotykové gombíky sú veľmi citlivé a v prilbe by sa stále prepínanie.inak za tú cenu im nieje čo vytknúť
Preco taketo ? V tom fitku ta hadzu na žinenku ? trenujes judo ?
ja nosim na bezky v zime i v lete, bike i na beh tiez BT sluchatka KOSS ale prevedenie typu earpods. mal som BT aj take ako mas ty ale na bajku a letnych bežkach mi tie holdery za usi generovali "šum svistu" co ma dost rušilo. Tak som ich radsej stratil... mam koss 115i=zatial idu ale po roku takmer kazdodenneho pouzivania ich pot skoro "zožral"; stratil som koss 232i = tieto neboli dobre. teraz pouzivam iba koss tws 150i = ked nehodnotim kvalitu reprodukcie nahravok, tak im nemam co vytknut. ani po roku nebadat znamky pouzivania. Mam aj Porta PRO ale dratove a tie sa na sport nehodia. Ani nie tak pre ten drat ale pre molitan na ušiach=špongia pre pot.
Mam zužujuce sa ušné bubuienky a všetky štuple mi vypadnú. Doteraz mam vo fitku klasické ponad hlavu, no napr pri spodnom benchpresse alebo určitých cvikoch padajú
Dlhe nohavice do chladnejsieho pocasia Force Z68, pocul som ze na tu cenu su dobre tak reku ze vyskusam. Alepojdu naspat zobral som M-ko no lepsie bude L-ko.
Stredove pre kamosa, kedze mi koncom augusta dal svoje nove lebo sa nikde nedalo kúpiť.
Krásny obalový materiál … a krabicu nemáš ? Však aspoň tie gate rozbaľ , keď si už dáš tu námahu a poinformuješ nás, čo si kúpil .
Ako ja mám tvoje gate v obale z lowcostu Force u prdele, mna si neurazil . Chcel som len dať návod , ako pridať príspevok do poštárky a nebiť len za “ fotografa obalov “ . Asi sa to nestretlo s pochopením 🙄 , nevadí .
Ako ja mám tvoje gate v obale z lowcostu Force u prdele, mna si neurazil . Chcel som len dať návod , ako pridať príspevok do poštárky a nebiť len za “ fotografa obalov “ . Asi sa to nestretlo s pochopením ? , nevadí .
Nechcem sa do vášho OT miešať, ale zdôrazňovať svoju nadradenosť poukazovaním na to, že niekoho nohavice sú lowcost a pritom do ďalšej vety napísať hrúbku v slove ,,nebyť´´...
Inak tie gate jazdím, sú super a nevadí mi že sú ,,lowcost´´
Pardon aj za moje OT
Ramon1 Ako súhlasím, že by bolo zaujímavejšie rozbaliť oblečenie a tak odfotiť. Aj ja som to tak urobil. Ale nechápem tomu lowcostu. Ak si myslíš, že len cena rozhoduje o kvalite vecí, tak potom si asi dosť obmedzený. Sú lacné veci, ktoré sú šmejdy, ale nájdu sa aj také, ktoré za oveľa lepšiu cenu ponúknu rovnakú kvalitu ako nelowcost veci. Sám mám oblečenie od Force a musím povedať, že sú to naozaj super veci. A môže mi byť jedno, čo je na nich napísané. Nie každý si musí niečo dokazovať kupovaním niekedy až zbytočne drahých vecí alebo nie každý je brutálny bajker, ktorý jazdí dennodenne. V takých prípadoch si myslím tiež stačí aj ten tvoj lowcost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fizik Artica X5 z bike24,
Brynje Super Thermo z lokálneho shopu v BB.
matt pouzil zaujimavu vypchavku do balika
viac fotiek s recenziou som nasiel na https://www.bikepacking.cz/sensor-merino-df/
ja nosim na bezky v zime i v lete, bike i na beh tiez BT sluchatka KOSS ale prevedenie typu earpods. mal som BT aj take ako mas ty ale na bajku a letnych bežkach mi tie holdery za usi generovali "šum svistu" co ma dost rušilo. Tak som ich radsej stratil... mam koss 115i=zatial idu ale po roku takmer kazdodenneho pouzivania ich pot skoro "zožral"; stratil som koss 232i = tieto neboli dobre. teraz pouzivam iba koss tws 150i = ked nehodnotim kvalitu reprodukcie nahravok, tak im nemam co vytknut. ani po roku nebadat znamky pouzivania. Mam aj Porta PRO ale dratove a tie sa na sport nehodia. Ani nie tak pre ten drat ale pre molitan na ušiach=špongia pre pot.
Krásny obalový materiál … a krabicu nemáš ? Však aspoň tie gate rozbaľ , keď si už dáš tu námahu a poinformuješ nás, čo si kúpil .
Uz ked si si dal tu námahu nieco napisat, tak si daj tu namahu vyhladat co to je 😘
Ale ospravedlňujem sa ti ak som ta urazil mojim príspevkom.
Nechcem sa do vášho OT miešať, ale zdôrazňovať svoju nadradenosť poukazovaním na to, že niekoho nohavice sú lowcost a pritom do ďalšej vety napísať hrúbku v slove ,,nebyť´´...
Inak tie gate jazdím, sú super a nevadí mi že sú ,,lowcost´´
Pardon aj za moje OT