ked som walcovi balik odovzdaval prva otazka bola ako to tie w rata no bola to riadna dilema. pri pivku sme tiez na to neprisli je to zahada. ale ja si nemyslim ze pri takej rade kompu by to tam dali "len tak". aspon v teoretickej rovine to musi z nejakych udajov prepocitavat priblizny udaj
The new power formula
The new power formula from SIGMA calculates the cyclist’s power in the number of watts required to move the bike rather than the power asserted on the pedals. The watts are calculated using: Bike type and position, bike and rider weight, rider height, shoulder width, speed, incline and cadence.
v poho, je to k téme...tak ale vieme, čo to stojí a že to za 200 ečiek nikto nevyrobí...walec to nepotrebuje a nerieši...myslím, že kto už takéto niečo hľadá už tomu trošku rozumie a kúpi si už niečo lepšie...
Pre mna ma ROX 9.1 vsetko, co potrebujem, meranie vykonu je uz nieco navyse, co nie je pre mna nejako smerodajne. Ale mozno casom v tom najdem opodstatnenie, ktovie... Jazdim hlavne rekreacne, takze aj z tohoto dovodu je to pre mna asi zbytocna funkcia, ale na druhej strane aspon mozem sledovat, ci sa zlepsujem alebo nie.
Pre mna ma ROX 9.1 vsetko, co potrebujem, meranie vykonu je uz nieco navyse, co nie je pre mna nejako smerodajne. Ale mozno casom v tom najdem opodstatnenie, ktovie... Jazdim hlavne rekreacne, takze aj z tohoto dovodu je to pre mna asi zbytocna funkcia, ale na druhej strane aspon mozem sledovat, ci sa zlepsujem alebo nie.
ten rox som si chcel kupit minuly rok aj ja,ale cekol som rozne fora,ze blbol--co tam fixli,ked si pisal,ze uz je nova verzia bezproblemova....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na to,ze walec chcel koncit s bikom, je to dost dobree
v praxi nepouzitelne
v praxi nepouzitelne
The new power formula from SIGMA calculates the cyclist’s power in the number of watts required to move the bike rather than the power asserted on the pedals. The watts are calculated using: Bike type and position, bike and rider weight, rider height, shoulder width, speed, incline and cadence.
http://www.sigma-rox.com/en/rox-highlights_en/leistung_en.html
aj ked nemam sajnu ako to funguje
"It then calculates the vibrational frequency of the chain – and thus chain tension – and derives power output from there."
Co sa tyka Wattov, tie pre mna nie su az take podstatne
v poho, je to k téme...tak ale vieme, čo to stojí a že to za 200 ečiek nikto nevyrobí...walec to nepotrebuje a nerieši...myslím, že kto už takéto niečo hľadá už tomu trošku rozumie a kúpi si už niečo lepšie...