presne na tento shaman napinák som si robil zálusk, ale za nič som ho nikde nevedel zohnať, tak som zobral verziu bez nárazníka a týždeň na tom na mňa zo všade vykokoval tento ma išlo poraziť
Ono nejde tak o ten carbon, ide o zavit ktory je kovový a ked ho pretrhnes, tak neviem ci sa da nejakým jednoduchým spôsobom vymeniť. Ja ich zatahujem tak, aby som uz cítil odpor, ale urcite nie na fest a ešte som nemal problém, ze by sa mi uvoľnili alebo co. Mám pred tým rešpekt, aby som to nedodzubal, ked netreba.
wtf? ved spolu s novymi tretrami dostavas aj podlozku do ktorej sa tie skrutky skrutkuju...tak aky problem... ? btw to by som si pozrel ako na tych skrutkach ku kufrom dokazes dotahovanim strhnut zavit.....ovela skor totiz strhas hlavu tej skrutky z imbusu na kruh
jasné, to je všade.. akurát ono s tým strhnutím závitu nie je sranda, lebo tá závitová vložka je origo k tretrám a náhradná sa zháňa celkom že na draka..
Ja hovorím o cestných, ktoré majú v podrážke zasadené tri matice, ktoré nevyzerajú, ze by sa zrovna dali vybrať a vymeniť. Konkrétne moje.
je tam taka ista vlozka ako o prispevok vyssie, akurat to ma inak rozmiesnene diery, a vnutri to nevidis lebo je to pod vlozkou ktoru by si musel odlepit
Je to tak ako vravíš ten kúsok ako su tie sroby vyzerá byt vyrezana ta podrazka do určitého tvaru a nalepena ako zvlášť kus aspoň takto napohľad. Takze potom to nie je až take strašne ked sa to pretrhne, ale aj tak nevidím dôvod to zatahovat nejak extrémne.
to je presne on,som ich v prahe nahanal,nech je cim skor vyrobeny:)ked som zatuzil po napinaku,tak este nebol.raz ho mozno poriesim,ked sa mi podari ohnut prevodnik:)zatial ale kamene netrafam:) teraz som si vsak objednal matros na bezdusaky,idem zaexperimentovat:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem co ti na tom pride take vtipne -_-
mam uz druhe karbonove tretry a pokazde dotahujem skrutky az kym sa neozve presne zvuk kov o kov...a zatial nebol ziadny problem...
co ste vsetci taky posraty z toho karbonu? mas pocit ze to znesie menej ako tretry za 80 eur?
je tam taka ista vlozka ako o prispevok vyssie, akurat to ma inak rozmiesnene diery, a vnutri to nevidis lebo je to pod vlozkou ktoru by si musel odlepit
neviem ci sa to da odlepit alebo to musis rozrezat, ked som kupoval sidi tak tam bola na chrapuna nakreslena orezavacka a navod ako sa k tomu dostat
to je presne on,som ich v prahe nahanal,nech je cim skor vyrobeny:)ked som zatuzil po napinaku,tak este nebol.raz ho mozno poriesim,ked sa mi podari ohnut prevodnik:)zatial ale kamene netrafam:) teraz som si vsak objednal matros na bezdusaky,idem zaexperimentovat:)