Strenki moja rekacia bola na pouzitie gelov na beznych dlhych vyjazdoch. Na pretekoch maju opodstatnenie, ked nemas cas zut, pripadne sa normalne nakrmit.
Na dlhe vyjazdy nosim chleba s maslom a dzemom/sunkou, na kratke delisu, tatranka, banan....Preteky to je ina vec, tam pomoze ta vasa "chemia". Inak nevidim zmysel to kupovat a jest, mozno zlletkarom ked nechceju brat ruksak a su obmedzeni miestom
Na dlhe vyjazdy nosim chleba s maslom a dzemom/sunkou, na kratke delisu, tatranka, banan....Preteky to je ina vec, tam pomoze ta vasa "chemia". Inak nevidim zmysel to kupovat a jest, mozno zlletkarom ked nechceju brat ruksak a su obmedzeni miestom
Asi si ešte nečítal zloženie, inak by si nepísal, že je to chémia. Síce keď sa na to pozriem z iného hľadiska, tak aj tvoj chlieb s maslom je chémia. Dokonca aj pitná voda je iba H2O.
taktiez vozim v batohu energy tycinku stale ,ako zalohu,pouzijem ja alebo dam partakom len v nutnom pripade...ked uz nestaci jedlo...a nie je blizko ina moznost doplnenia...
jednoduche cukry minie telo vzdy, ako prve ,az potom idu na rad pomale a tuky...nech doplnite jednoduche hocikedy ,siahne po nich a prerusi-znizi spalovanie ostatnych...
@iron.hide Jj, presne to iste. Ale nejazdim pre vykon, ale pre radost, takze ked idem celodenku, tak vacsina batoziny je jedlo. Preco si neurobit radost aj niecim chutnym. Ked som hladny, tak sa neviem sustredit ani na tocenie rajdami, nieto na nejake rozumne slapanie.
ak mate svoj organizmus zvyknuty fungovat na spalovani cukrov tak nic ine vam ako pchat do seba kg cukru neostava a pre tych ktori si myslia ze to inac nejde - clovek po svojom vyvoji v dobe kamenej ( ak sa nemylim ) si siel kupit gel alebo inu fnojnotku z cukru a potom hybaj na mamuta hmm iba ze by vtedy rastli dake gelovniky alebo kolacovniky . vsetko ide ale zo zaciatku su tam dost velke straty na vykone . je na kazdom akou cestou sa vybere a tiez ci sport robite profi alebo nie atd. proste toto by bolo na velmi vela pisania . moj nazor
Tyčinku, hroznový cukor, či gél nosím ako zálohu so sebou spolu s normálnym jedlom.
Jednoducho kríza sa niekedy dostaví, tak to do seba šupnem..aj keď radšej niekde zastavím a najem sa...
Treba jest s rozumom zo vsetkeho trosku.. ja jem pred vyjazdom aj pocas: mäso, zeleninu, ovocie a cistu vodu kava mi neroby dobre.. ps: skuste vyskusat, odstavit zemiak,mrkvu,jablko,cviklu tak 2,3 deci viac na zaciatok nezvladnete. To nakopne aj mrtveho, vyskusajte !
Ja si kúpim hroznový cukor, ktorý si hodím do vrecka a pomaly z neho ujedám. Na jedenie nejaké banány, údenú slaninu, celozrnný chlieb a margotka. Do hydrovaku vytlačím dva citrony, osladím to maltodextrózou a ide sa
ak mate svoj organizmus zvyknuty fungovat na spalovani cukrov tak nic ine vam ako pchat do seba kg cukru neostava a pre tych ktori si myslia ze to inac nejde - clovek po svojom vyvoji v dobe kamenej ( ak sa nemylim ) si siel kupit gel alebo inu fnojnotku z cukru a potom hybaj na mamuta hmm iba ze by vtedy rastli dake gelovniky alebo kolacovniky . vsetko ide ale zo zaciatku su tam dost velke straty na vykone . je na kazdom akou cestou sa vybere a tiez ci sport robite profi alebo nie atd. proste toto by bolo na velmi vela pisania . moj nazor
tak napriklad ja si neviem predstavit ze by som mal organizmus nastaveny na spalovani niecoho ineho ako cukru....mam necelych 8% podkozneho tuku mimo sezony...cez sezonu to klesa...neviem co by som palil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi si ešte nečítal zloženie, inak by si nepísal, že je to chémia. Síce keď sa na to pozriem z iného hľadiska, tak aj tvoj chlieb s maslom je chémia. Dokonca aj pitná voda je iba H2O.
EDIT: toto je to isté, ako keď kamarátova matka kričí na chudáka, že prečo berie tú chémiu (protein powder) - a.k.a "prečo sypeš tú chémiu".
http://radovangergel.blog.sme.sk/c/291007/Preco-sypes-tu-chemiu.html
jednoduche cukry minie telo vzdy, ako prve ,az potom idu na rad pomale a tuky...nech doplnite jednoduche hocikedy ,siahne po nich a prerusi-znizi spalovanie ostatnych...
Jednoducho kríza sa niekedy dostaví, tak to do seba šupnem..aj keď radšej niekde zastavím a najem sa...
krasne sadla v príjemnej cene
tak napriklad ja si neviem predstavit ze by som mal organizmus nastaveny na spalovani niecoho ineho ako cukru....mam necelych 8% podkozneho tuku mimo sezony...cez sezonu to klesa...neviem co by som palil