ja som ešte žiadny gel nejedol, ale už som si teraz nejaké objednal, že aké to je ono na tých dlhých výjazdoch treba nejak tú energiu doplniť, akože ani nie až tak kvôli tomu aktuálnemu výkonu (ak nejde o pretek), ale dôležitá je aj regenerácia a aby sa človek cítil v pohode na druhý deň a to som teda na sebe vypozoroval, že je dôležité nepodeceniť bufet aj kvôli tomuto.
"Zlate" retazky ma uz omrzeli takze klasika. Offset na sedlovke mi snad pomoze vo vyslapoch lebo mam kratky ram. A zo samolepkami mam dobre skusenosti tak som bral opat.
"Zlate" retazky ma uz omrzeli takze klasika. Offset na sedlovke mi snad pomoze vo vyslapoch lebo mam kratky ram. A zo samolepkami mam dobre skusenosti tak som bral opat.
heh, ja mam T20 s offsetom a objednal som naopak T20 bez offsetu
to ze teraz nevidis neznamena ze mozno neskor nepocitis ( inzulin je svina cukrovkari daco o tom vedia )
mas pocit ze kazdy kto papa cukor ma cukrovku?? prosim ta spametaj sa...ked mas popri tom kazdodenne normalnu stravu tak ti tie gely neuskodia...ale pomozu pri vykone..popripade bude lepsia regeneracia
mas pocit ze kazdy kto papa cukor ma cukrovku?? prosim ta spametaj sa...ked mas popri tom kazdodenne normalnu stravu tak ti tie gely neuskodia...ale pomozu pri vykone..popripade bude lepsia regeneracia
Cukor sa hodi ak clovek chce podat za co najkratsiu dobu co najvacsi vykon.. ale na normalne fungovanie a vytrvalost nie je dobre ucit telo na to aby fungovalo z cukru.
Aspon podla toho sa ja riadim momentalne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este si zabudol dopisat ze jazdis "rychlo" ako slanina
to ze teraz nevidis neznamena ze mozno neskor nepocitis ( inzulin je svina
na principe glukozy nase telo prakticky funguje ale aj tu plati vsetko z mierou .tak isto treba vediet a poznat sposob a cas vstrebavania glukozy v tele (premena na svalovy a pecenovy glykogen )
viac sa docitas na nete napr. http://martinchudy.blog.sme.sk/c/323189/Cukor-zabijak-ludstva-cislo-jeden-11-krokov-ku-zdraviu-9krok.html
ale pokial budes primat cukry (aj glukoza ) tvoja zavislost sa bude len prehlbovat. viac napr. http://mojprotein.sk/blog/preco-je-tuk-a-nie-sacharidy-preferovanym-palivom-pre-metabolizmus/
heh, ja mam T20 s offsetom a objednal som naopak T20 bez offsetu
Cukor sa hodi ak clovek chce podat za co najkratsiu dobu co najvacsi vykon.. ale na normalne fungovanie a vytrvalost nie je dobre ucit telo na to aby fungovalo z cukru.
Aspon podla toho sa ja riadim momentalne.
... horšie služby, ako u Slovenskej pošty. Osobne!
ak nie do 7 dní môže vrátiť bez udania dôvodu