Vsetci vieme, ze par gramov v principe nerobi vysledok. Ale to neznamena, ze ich treba zbytocne pridavat. My "gramari" poukazujeme na fakt, ze ked si mozeme za rovnake peniaze zaobstarat lahsiu alebo tazsiu rovnako funkcnu verziu, tak si treba zaobstarat lahsiu, lebo je to jednoducho rozumnejsie. Ani na
cestak si nekupim 400 mm sedlovku, ked mi staci lahsia 250 mm (to je porovnatelny priklad ak este niekto nahodou nepochopil na co som chcel poukazat).
Btw. tuning par gramov za tazke prachy (napr. Al a Ti skrutky) je uplne ina kategoria, toto cele bolo o tom, ze nikto nic tunovat nemusi ked si kupi spravnu konfiguraciu za tie iste peniaze.
Ako som uz pisal - nikto nikoho nenuti odlahcovat, takze kludne nech si kupuje kto co chce. Ved dostane za tie iste prachy viac gramov a viac je predsa lepsie, nie?

P.S. CraObs je mimochodom prvy, co sa drzi tej taktiky, ze treba kupovat vzdy tu tazsiu vec... Takze mu este raz gratulujem - podarilo sa mu co zamyslal a zozrali ste mu to niektori aj s navijakom.