Domyslava? Skus si precitat agitacne prispevky vyzdvihujuce bezduse od zverejnenia tych light dusi. Nebol len jeden. ;)
04.10.2017 - 09:54:07
01
jezus nemusis to brat tak ako v pripade ebajkov. Kazdy nech sa sam rozhodne ci prehodi na bezduse alebo nie, napriklad ja ich nechcem, lebo ich nepotrebujem, defektov mam minimum.
Znovu napisem to co v pripade jednoprevodnika - je to trend, preto to teraz vsade vidno ako keby to jazdil skoro kazdy, no skutocnost je niekde inde.
04.10.2017 - 09:54:42
00
Mne je jedno ak niekto jazdi na jednoplackovom pluskovom e-bajku s teleskopkou a s bezdusami a nahana segmenty na Strave za pomoci iPhonu. :)

laco velmi dobre vie (a ja tiez), preco si tie ultralight duse kupil, takze naco je dobre snazit sa ist si svoju "pravdu" za kazdu cenu? Vrcholom uz je nazyvat ludi pouzivajucich duse somarmi. Smutne...
04.10.2017 - 10:00:30
09
Stále dookola. Nech si každý jazdí čo chce...
Catastrofy - ŽABOMYŠIE VOJNY (singel 2014) thumb_up2thumb_down
04.10.2017 - 10:05:32
05
Trafena hus zagagala Jezus. Ty si najneprijemnejsi admin na vsetkych forach ever ktore navstevujem (bike/pc hardware/f1/etc...) to nie len mne, ty neprijemne a odpudivo odpovedas vsetkym. Ja som vypisal jednoznacne benefity z mojho pohladu to je vsetko. MecoTrance este potvrdil ze nema chut ani naladu a pritom rozbehat to je otazkou par minut no to je jedno.
Nikto nikoho nenuti, mozno som skor chcel poukazat na vyhody, mozno sa niekto predsa len odhodla vyskusat. Vsetci co maju iny nazor ako ty si vynucuju pravdu ale ty si tiez vynucujes tu svoju tak kde je fair play? Inych pravda je shit a ta tvoja je ta prava? Su to proste rozne nazory a je tu forum na diskusiu. Lenze Ty si iba neprijemny admin, to je vsetko co si.
Btw jazdim 2 prevodnik (mam Race Face kluky kde sa lahko meni 1/2 prevodnik) a 1 prevodnik je somarina imo

Naposledy upravil Strenki dňa 04.10.2017 - 10:09:41, celkovo upravené 2 krát.

04.10.2017 - 10:06:02
03
Ja som napríklad lepil duše zo dvakrát mesačne (skurrrr... agáty) a od prechodu na bezduše už ani jeden. Na druhej strane to intenzívne hejtovanie ebajkov vo mne prudko zvyšuje chuť si do rodiny jeden zadovážiť. Rovnako - ja nefajčiar - si od čias brutálnych varovaní a zásahov do súkromného vlastníctva krčiem - občas na protest kupujem cigarilky a plaším nimi komáre, keď si opekáme pri Dunaji. Byť čiernou ovcou je tak trochu vecou presvedčenia.
04.10.2017 - 10:06:10
03
Na jednom bajku mám jednoplacku x11 a bezduše a na druhom trojplacku x10 a duše. Hehe, kto je väčší alibista? :P
04.10.2017 - 10:06:45
03
Keď ste až tak veľmi na bezduše niektorí , by som chcel vedieť, čo nosíte so sebou pre prípad defektu. Mlieko , alebo dušu ? :-) Keď budem mať ráfky na bezduše , tak ich určite skúsim aj ja :-) Nič nezatracujem dopredu. Napr. na ceste som sa dosť bránil galúskam a teraz na ne nedám dopustiť :-) možno to tak bude aj s bezdušami :-)
04.10.2017 - 10:07:25
02
Strenki: Nie som admin. ;) A okrem toho, ze si vypisal benefity, tak aj urazas ludi pouzivajucich duse. A ja si vobec nic nevynucujem, asi nerozumies pisanemu textu. Ale s tym nic nespravim...
04.10.2017 - 10:07:52
01
astro už len vtedy by si bol väčší alibista ak by si mal pri jednoplacke duše a pri trojplacke bezduše :-)
04.10.2017 - 10:10:02
02
Jazdím jedoprevodnik,pluskove kolesa + duše,no nič aj tak si idem zajazdiť dnes je super počasie ??
04.10.2017 - 10:11:23
03
raz som musel jednemu bezdusakovi pozicat dusu, ked rozsekol plast. Dufam strenki, ze aspon tu jednu nahradnu dusu vozis niekde v drese, ci prilepenu na rame.
04.10.2017 - 10:13:08
00
No s tou hmotnosťou to samozrejme až tak pravda úplne nie je keďže treba brať v úvahu nielen samotný tmel a ventil ale aj bezdušové plášte ktoré spravidla bývajú ťažšie z istých dôvodov .... Takže ideálny bezdušový systém v princípe ľahší vôbec bežne nemusí byť. A môžte mi to samozrejme vyvrátiť lebo bla bla bla... :)
Ale o iných výhodách bezdušov samozrejme nepochybujem.
04.10.2017 - 10:13:46
03
každy si háji to čo ma ak s tým je spokojný uvediem príklad
ja ako dušak som za 1700 km nemal ani jeden defekt a tak nevidim vôbec dôvod prechadzať na bezduše zas nad ruhej strane jazdim slušne a použivam brzdy
ak niekto jazdi ako magor a preraža na každom druhom kameni tak skúsi bezduše kde je samozrejme ovela menšia šanca seknutia , to je asi tak všetko.
je to tak so všetkym ak ma niekto renault a nekazi sa mu len ho doji bude si ho chvaliť aj keď mu cele jeho okolie bude hovoriť že je to pi.a na kapote
04.10.2017 - 10:14:35
03
Napíš o tom vtedy keď to budeš mať naozaj porovnané. Nie vtedy keď len konštatuješ, že si nedostal na dušiach defekt tak to nemáš prečo meniť.
04.10.2017 - 10:16:30
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up