Staci si precitat sem tam temu Bezdusove systemy a clovek sa nestiha divit s coho ludia chcu spravit bezdusaky. Je take porekadlo: Z hovna bic neupleties
A tak ano .. ale Galipe54 nepatri medzi ludi, ktori nevedia
.. preto som sa ozval
Inak ale cely tubeless ready system s tekutinou je taky, ze viac-menej z toho spravis tubeless vsetko. Staci dostatocne zatesnovat
.. aj preto ho moc nemusim /spinava robota, zle tekutiny .. ked porovnam Notubes z roku 2010 a teraz
/, na druhej strane povodny UST ma strasne tesne patky, tak je to zas iny extrem. Potom si clovek najde to svoje aby za polroka riesil to iste, lebo mu prestanu robit rafky/rozmer/plaste
Ono to kľudne môže byť úmysel. Aj moderné autá sa už pri menšom náraze deformujú, aby pohltili náraz a zdá sa mi, že som niekde čítal, že je tiež podobne navrhnutá. Plus častejšie ju vymeníš
Cize padnes z bajku, prvy kotrmelec =
prilba prasknute, druhy = napoly zdemolovana, treti = rozletene a posledny naraz do stromu hlavou to uz nechyti, lebo je to umysel. Asi tak sa ja pozeram na tieto "vychytavkove" prilby. Prilba, ktora aspon ako tak dokaze ochranit hlavu NESMIE prasknut pri drobnom naraze. Pretoze silny naraz nerozchodi. Si teda myslim
.. hlavu to ma chranit poriadne.Druha vec, co mysli EGLIL pod pojmom nevinny pad cez
rajdy .. to uz tiez pozname