Ja som si aj vravel, nebudem nic pisat, ale ked
Zoidbergchcel vediet .. chvilu to trvalo, nez som vedel o tom nieco relevatne napisat .. ono uz to davno presahuje tuto temu, ale coz. Ani neviem vlastne na aky
bajk to Zoidberg chce
Ja to ani neviem velmi dobre popisat, ako Schwarz, lebo ani nejazdim take , neni cas sa tym zapodievat. Monarchy nie su zle tlmice a cenovo velmi dostupne. Servis parada .. povacsine tlmice, ktore su fakt dobre su tazko servisovatelne, drahy servis, kazia sa (vratane aj napr. velmi slusneho Fox X2 nadrzkoveho) .. alebo je s nim volaco ine. DVO by mohla byt celkom cesta, ale nepoznam .. ale ked to robi clovek z MZ .. napr. aj Marzocchi TST
tlmic sa da servisnut jeho tlmiaca cast bez sfuknutia a rozobratia vzduchovej komory
.. najlepsie je mat asi fullhard (gravel), a maximalne tak obcacs vymenit retaz alebo dosticky /ale aj
brzdy sa seru casto/ alebo pneumatiky...neriesit nic a jazdit
.. napr. castokrat stretavat bezcov .. bezia si klidanko, neriesia pukotanie, retaze, brzdy .. nic. A do kopca idu casto rychlejsie, prebehnut vedia tolko co ja na bajku .. potrebuju tak kusok vody , horalku, obcas nove topanky