tak sa ukludnime v tom kto vozi menej
na nejakych 90-100km po ceste mi tiez staci len vrecko na kratasoch kde dam multikluc a jedna flasa z vodou, no ked idem do technickejsieho terenu na cely den tak uz sa toho nezbera vaic ako chranice, lekarnicka, pumpa, nahradna dusa, lepenie, nitovac, bunda, rezervne triko, atd.. tak vtedy prave beriem velky 11L
batoh schejta vies dat prosím ta link poprípade aj fotku ako vyzeraju oblečené? Ďakujem
tu je odkaz
https://www.aliexpress.com/item/4000038934833.html ja som bral velkost XL vysku mam 181 a v pase rovnych 100 a este mam v nich rezervu
schejta daj vediet ako si s nimi spokojny, podla velkosti pisu XXL 103-110cm, do toho by som sa uz mohol vojst
ja som s nimi spokojny, este furt vozim ten starsi model ktory ma lepene zipy ale po par rokoch sa uz ten cierny zater pri zipsoch zacina rozpadavat a su docela vzdusne do chladnejsieho pocasia potom vozim TLD moto.
V okoli som vyskusal vsetko co sa dalo ale strihovo mi nic nesedelo, v pase XL ale na bokoch a stehnach az priliz vypasovane a teda aj nepohodlne, tam mi zase sedia strihy XXL no v pase to mam potom az moc velke, no tieto mi prave sedia v XL a pritom su aj dost volne