Vypchavky su k nicomu a trhaju sa, podstatne je aby tam bolo nieco pevnejsie. Ochranu treba mat na hornej strane ruky, tam kde su nervove body, to uz ako pozeram, vela rukavic nema, ale ked si tam clovek narazi ruku, tak je to velmi zle. ESI
gripy som raz podlahol hysterii , skusil a okamzite sli dole. Mozno na nejake XC s malym zdvihom, ked sa gramari kazdy gram, alebo pevna vidla, ale AM/EN a EN bajky jedine pekne nasuvacie objimkove. Osatne, keby ESI vazili 200g, nevozil by ich nikto
Inak roeckl rukavice som dlhsi cas jazdil (dostal som ich v ramci akcie salzkammergut snails
) asi najlepsie rukavice co som mal (nie enduro), ale vydrzali velmi kratko. Su vhodne na jazdenie akurat tak po auparku. Aj ked ine na tom o moc lepsie nie su. Celkom sa osvedcili aj nejake pracovne rukavice z Baumaxu (uz sa asi nepredavaju, netusim ani model), stali asi tak 5e, porovnatelne s 40e rukavicami, ale trhali sa vo svoch az moc. Rukavice (a chranice) su na bike predrazene asi tak 10x minimalne, len preto, ze
mtb hype.