Ja to mam takto. Mam dve teleskopky xplr 75mm je tam teraz. Druha ma 100mm a tiez tam mam priestor na trax.
Mozem ti este poradit, ze dat trax na predstavec tahaneho bajku a
lanko pripnut o sedlovku.
Su fotky jasne?
Nakoniec pozri video ma Trax stranke.
Ja na 27.2 xplr axs to kludne budem tahat aj za sedlo.
Skus si dat lekciu z fyziky… ked ta sedlovka ma udrzat 90kg s riadnymi razmi… neudrzi vahu
30kg na viac? ALE tych 30kg nie je 30kg, kedze je na kolesach… aka sila je potrebna na pohnutie tych 30kg na kolesach?
Skus si spravit pokus.
Tecka Dik za fotky. Je mi jasne ako to nainstalovat. Ty to mas pravdepodobne v pohode nakolko mas inu geometriu bicykla. Mne sedlovka zacina pod urovnou obvodu zadneho kolesa. Tym padom ked pripevnim trax ako mas ty a budem tahat maly
bicykel (predstavec je na nizsej urovni ako trax na sedlovke) tak sa mi to bude suchat o koleso.
Je nejaka vyhoda upevnenia traxu na prestavec? Potom predpokladam ze je to komplikovane odpajat pocas vyjazdu.
Videl som aj tvoj prispevok k tomu kde ludia skusali vselijake ine alternativy (kevlarove lanko/stare duse/expander gumy). Skusal si aj ty nejake alternativy? Napr to TAHLO? Ak Ano, pride ti ten Trax PRO najlepsie co moze byt v porovnani s ostatnymi?