Oakley
Hmm, zacnem prvym prispevkom, ktory ma zaujal - "no a neda mi pozastavit sa nad kvalitou fotografii ktore boli nielen v tomto cisle. neviem ci som narocny, ale vsetky fotky sa mi zdali nejake tmave, sedive". Toto cislo ma daleko do sedych fotiek a cele cislo je tak farebne ake len moze byt. Jedine fotky, ktore maju menej dynamiky a farieb su tie, ktore su zo zimy - ake divne, nie? Cize prosim pozri si to pri dennom svetle a nezavadzaj...
Co sa tyka I-Clic - ak si pozorne prejdes tabulku, je rec o pedaloch s titanovou osou, najvyssi model, ktory ma EU MOC okolo 329€ - to, ze veci vidis nekomplexne je na skodu, pretoze zavadzas ostatnych.
Merida -
kolesa Mavic Ksyrium Elite - treba povedat, ze na cenu bajku cca 2400€ su tieto kolesa adekvatne, ak chces kolesa porovanavat s setmi okolo 800€, tak potom nevies, co to znamena porovnavat a pisat recenziu v danej cenovej hladine. Neda sa porovnavat produkt za 100€ s produktom za 500€! Ak to chces, musis to brat ako dve samostatne veci a ukazat, ktory prinesie ake +/-...
Drotar
Verim, ze to co pises nemyslis vazne, respektive si nezobral na vedomie par dolezitych faktov. Bajk sa testoval cez zimu a popri dazdi a snehu do toho padla aj choroba. Bajk bol aj napriek tomu otestovany dobre v takychto podmienkach a nehrali sme sa na to, ze napiseme bludy - spomenuli sme ze sme na tom jazdili o cosi menej, kvoli snehu. A na takomto povrchu je to predsa uplne ine ako pri normalnej jazde v lete a to nehovorim o teplote, ktora da vzduchovemu
tlmicu i vidlici inac zabrat - priebeh je tiez iny... To, ze mas
bajk dlho cez jar, leto - je predsa uplne nieco ine ako ho mat na test v zime. Dufam, ze to chapes. Co sa tyka sedla a packy to je ciste subjektivna vec ale recenzent to predsa spomenut musi... Ak si to pozorne precitate, tak zistite medzi riadkami, ze ten bajk testerovi sadol a nemal vazne vyhrady (na danu cenovu relaciu). Ak mas bajk dlho, vsak napis pekny clanok o jazdnych vlastnostiach... som zvedavy...
Toto cislo bolo pripravovane cez zimu a tak je jasne, ze je tam viac predstavovania a prezentacii ako jazdenia, ci pretekov. Na druhej strane clanok o Saganovi, Polievkovi, Drbohlavovi, behani, zimnom jazdeni, ci trailu mesiaca je podla mna uplne do pohody + info o novych veciach od jednotlivych vyrobcov nikomu neuskodi - vsetko to je v peknej grafike, na kvalitnom papieri a za cenu 1,99 €. Urcite sa da vela veci zlepsovat, no dufam, ze progres aj vidno. Ako vzdy - ak ma niekto zaujem, staci napisat do redakcie a vieme sa dohodnut na istej forme spoluprace - takze mate moznost sa zapojit a urcit ciastocne smerovanie casopisu. Mozno si neuvedomujete, ake dolezite je takyto casopis mat ale je to dlhodobo alfa-omega povedomia slovenskej cyklistiky... Myslim, ze nadnes zase stacilo...
Vonku zacina byt pekne, takze okrem prace, rodiny som vonku na bajku, ci so psom v lese - na vypisovanie po forach moc casu nie je. Zase som sa sice nezabrzdil, no to preto, ze vela z Vas neberie veci komplexne ale len vytahuje iste veci do popredia, pripadne necita pozorne. Bajkovaniu zdar!