zdravim tak uz aj ja mam nieco do zbierky zlomil som petku na RST prehadzovacke respektive zlomila mi ju roztrhnuta retaz GT ktora mala nabehanych cca 500km no proste bomba piatok to bol asi to pojdem reklamnut co vy na to ?
zdravim tak uz aj ja mam nieco do zbierky zlomil som petku na RST prehadzovacke respektive zlomila mi ju roztrhnuta retaz GT ktora mala nabehanych cca 500km no proste bomba piatok to bol asi to pojdem reklamnut co vy na to ?
Na com ficis, aj ja chcem. RST nerobi prehadzovace, GT nerobi retaze a na reklamaciu pokojne zabudni (prirodzene opotrebenie).
a zda sa mi ftipne, ak niekto ide reklamovat zlomenu patku, ja sa vzdy modlim, aby sa mi zlomila prave patka za par korun a nie ram, ved to je zmysel patky...
a zda sa mi ftipne, ak niekto ide reklamovat zlomenu patku, ja sa vzdy modlim...
Som az nevedel či sa este smiať, keď k nám raz dosla zenska, že sa jej netočí koleso na dcerkinom bicykli. Salter aj s pätkou boli ohnute az do kolesa a zenska sa nás stále snažila presvedčiť, že na tom nespadla. Nastastie to opravoval niekto iny (reklamacia bola pre mna nepochopitelne uznana), lebo ja by som im to asi este trosku vytunoval
Začína tu nejako prituhovať. hehe Ako to bolo? Reťaz GT, prehadzovač RST, vidla Shimano, rotor Campagnolo, rám ParkTool? hehe Asi sa ešte veľa musím učiť.
ujec v priebehu 15km zodral fungl nove avid platničky až kov a došiel až do ciela ... suma sumárum avid juicy 7 carbon budú potrebovať nové piestiky v predu aj v zadu, nové platničky a nové kotúče ... všetko spomenuté bolo kupene 2 dni pred incidentom ... kde sa stala chyba? prečo sa zodrali platničky?????
Tipol by som si, že boli zle nasadené pružinky na platničkách čiže maník brzdil aj o zle nasadené a zakliesnené pružinky.
Na com ficis, aj ja chcem. RST nerobi prehadzovace, GT nerobi retaze a na reklamaciu pokojne zabudni (prirodzene opotrebenie).
Si si 100% isty tym co si napisal ..... ???
Ak ano tak ma o tom presvec neakym sposobom alebo v Kosiciach sa predavaju neake zahadne znacky beriem aj to moze byt mozne v dnesnej dobe je mozne vsetko .....
a zda sa mi ftipne, ak niekto ide reklamovat zlomenu patku, ja sa vzdy modlim, aby sa mi zlomila prave patka za par korun a nie ram, ved to je zmysel patky...
To s tebou suhlasim ale nie po odjazdeni neakych cca 500km to by som povedal ze bolo velmi skoro nemyslis ........ ak dokazes kupovat novu petku kazdych 500 km tak je to celkom zaujimave myslim si ze retaz a petka by mala vydrzat min tych 1000 - 1500 km a nie 500 ale v pohodke toj nazor ........ a ja ho beriem .....
***** pätka sa ti môže zlomiť aj po 1km alebo aj nikdy Stačí, aby sa ti v lese dostal do prehadzovačky nejaký konár, poriadne šlapneš do pedálov a hneď máš po pätke (v lepšom prípade)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skaloforming?
skaloforming?
neviem či to nebol strom ... klamal by som
ja som to nebol
tak to nieje velmi optimisticke ...... ale zajtra napisem ako som dopadol ... verim ze to bude ok ........
Na com ficis, aj ja chcem.
Som az nevedel či sa este smiať, keď k nám raz dosla zenska, že sa jej netočí koleso na dcerkinom bicykli. Salter aj s pätkou boli ohnute az do kolesa a zenska sa nás stále snažila presvedčiť, že na tom nespadla. Nastastie to opravoval niekto iny (reklamacia bola pre mna nepochopitelne uznana), lebo ja by som im to asi este trosku vytunoval
Tipol by som si, že boli zle nasadené pružinky na platničkách čiže maník brzdil aj o zle nasadené a zakliesnené pružinky.
Si si 100% isty tym co si napisal ..... ???
Ak ano tak ma o tom presvec neakym sposobom alebo v Kosiciach sa predavaju neake zahadne znacky beriem aj to moze byt mozne v dnesnej dobe je mozne vsetko .....
To s tebou suhlasim ale nie po odjazdeni neakych cca 500km to by som povedal ze bolo velmi skoro nemyslis ........ ak dokazes kupovat novu petku kazdych 500 km tak je to celkom zaujimave myslim si ze retaz a petka by mala vydrzat min tych 1000 - 1500 km a nie 500 ale v pohodke toj nazor ........ a ja ho beriem .....
To myslis vazne ze opotrebenie ale coho ??? Ako unava materialu pri triede pevnosti 10 ..... hmmmm to je trosku divne co na to povies ......