no keď sa na to spätne pozriem, tak kašlať na ten náboj....keby som zničil úchyt a závity v zadnej stavbe tak to by bolo na dlhšie...vyzerá to tak, že pri nejakých novších kolieskach to bude znovu 240s vpredu aj vzadu...
tak ako vidno na predchádzajúcej strane, praskol ten vnútorný krúžok ložiska a zakuslo sa to pomaly do osky a tá asi pomaly poodtiahla tú X-12tku...neviem si predstaviť, že by sa mi tá sama od seba odtiahla, keď sa mi to za celý rok nestalo...inak 350tku nerobia pre lefty takže preto 240s
Mesto: Bublina Založený: 09.08.2009 Príspevky: 28 494 Bicykle: XC | AM | BC | WT Odjazdené '22:
3 159 km
tretry specialized po 7 rokoch, cca 25tisic km, aj chodenie , lezenie a praca na trailoch .. vpredu obrusena podrazka, este chvilu a asi by do nej zatekalo .. uz asi 2 roky som ich chcel vymenit .. nevedel som zohnat pouzitelnu nahradu
Mesto: BA - Kramáre Založený: 24.07.2014 Príspevky: 346 Bicykle: Enduro | Gravel Odjazdené '22:
87 km
lto - mas moj obdiv, takto to ma vyzerat. Tomu vravim plne vyuzitie potencialu. Schovaj ich niekde do skrine a ked raz pride moda "obnosenych" veci, vytiahnes ich a budes najvacsi hipster v lese
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.