ak to vedia dobre opravit tak je to super a drzim palce nech sa to podari kedze pri hline by uz bol konec.. hocijako dat 100-200e za opravu je lepsie ako 1500 a viac za novy ram.
zacala mi tiect marzocchi 350R okolo laveho gufera, ked nechtom odklopim gufero tak akoby chcel olej vyvierat von ...otazka je, ma zmysel to reklamovat? bike ma len 8 mesiacov, ale viem, ze niektory vyrobcovia to maju obmedzene na tesnenia....
Mesto: Bublina Založený: 09.08.2009 Príspevky: 28 394 Bicykle: XC | AM | BC | WT Odjazdené '22:
2 498 km
Tesak: toto byva casty dosledok jazdy po mokrom asfalte, alebo v dazdi /koleso strieka vodu prave tam/. Staci par jazd .. preto som vozieval taky neoprenovy chranic okolo hlavka, dnes sa to da riesit tym pozerskym blatnickom.
asi mas pravdu s tou vodou.... na tej spodnej miske nieje ziadna tesniaca gumicka a vsetko znasa len zapuzdrenie loziska... cele zle........... a dalsia takmer patalia ze ani Turbi ako predajca Kellysu mi nevedel podla modelu a rocnika povedat ake hlavove tam ma ist tak som nakoniec musel tie rahory zobrat do sacku a v obchode sme porovnavali........ nastastie ako spravny bike obchod to mal v regali........... ale inak cisty fail ze clovek nedokaze doma zistit co ma vlastne na bajku........
Lapierre, vychadzajuc z tvojej nemilej situacie predpokladam, ze aj tvoj nickname tu na fore budes menit ? Navrhujem premenovat sa na Liteville alebo Nicolai
Uvidíme, ak by som však menil nick, rozhodne by to už nemalo nič spoločné so žiadnou značkou bikov. Predsalen som to vymýšľal v 16tich a dokonca bola dlhšia verzia - lapierre310 podľa prvého X-controlu 310 čo som vlastnil.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.