Taká minidemolácia. Všimol som si to až teraz. Čo spôsobuje tú ryhu na podrážke? Mám zle osadené kufrec alebo je málo miesta medzi tretrou a pedálom? Pedále sú CB Eggbeater.
Pravdepodobne je to sposobene tym, ze sa ti tretra dotyka pedalu na zlom mieste. Vystupky na tretre(okolo kufra) by sa mali dotykat bokov tela pedala a nie kridlo priamo podrazky. Ja som kvoli tomu kupoval cetne tretry s cestnymi kuframi, ale jednoduchsie riesenie je omotat okraje tala pedalu nejakou paskou.
servisoval niekedy niekto Shimano pedále ja mám už 6 rokov XTR-ka a rozobraté som ich mal len raz a to iba jednu stranu a tá ma uistitla, že tú druhú už netreba
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.