Tak predsa len ano. Dajme tomu, ze na troch najmensich pastorkoch su obavy opodstatnene aj pri XT kazete a mäkkom orechu, ale to je extrem na styl a.ndrejko - stary to dupac, co nevie, ze v stupani staci pouzit take tie packy na riadidlach a ze to potom ide do kopca lahsie.
no ja som menil starú (ročnú?) XTkazetu prednedávnom na 240tke a veru tie tri najmenšie pastorky sa tam jemne zakusli (nebolo to zase tak strašné, ale nepoteší )
Zakusnutie /jemné vymačknutie/ nájdeš aj pri oceľ orechoch tak panika nie je na mieste. Ešte dobre, že neviem ťahať, ináč by som tie dva dural čo vozím určite "rozlámal na franforce". hehe XT kazeta ja akože v tomto prípade najlepšia. Ináč ja idem nahadzovať na jeden fčuleky XTR kazetu a tam sú na duralovom pavúku pospájané len po dva pastorky.
Mesto: Košice Založený: 26.06.2007 Príspevky: 1 536 Bicykle: allrounder | heavy tools
na uzzi sa pomocou toho da aspon menit geometria, takze to ma dajaku opodstatnenost. ale na tych GT je to vec, co mi teda dost vadi. ja lamem patku asi tak raz za 3 sezony, takze 30 alebo 3 ecka je teda dost rozdiel. alebo ma opravte, ze to ma aj tuna dajaku vyhodu takto navrhnute patky.
raz za 3 sezóny treba vymeniť rám... čo tam po pätke ale inak súhlas, tá na gt je nahovno, je príliš tenká, ja som svoju ohol asi 4x, našťastie nepraskla, ale aj tak som mal v batohu vždy náhradnú. 30e je ešte výborná cena...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.