Qua, už druhý zničený zverák v tomto roku. Radšej podotknem, že nikdy po ňom netrieskam kladivom. Za obidva zničené zveráky môžu obyčajné volnobežné viackolá. Rob potom servis za päť korún .... hehe
Čumím na tú fotku, čumím a nijako neviem prísť na to aká časť biku to môže byť . Najskôr som hádal že je to stred a nejaká domáca úprava, potom ma napadla objimka sedlovej trubky fotená so zoomom.
Hovniak zvladne fsecko. Kto videl jeho vybavenie dielne, nepochybuje. Podla mna by opravil aj tu sondu Phoenix co pristala na Marse, nasla vodu a teraz uz neodpoveda.
Prďolo to vyzeralo ako pochvala. ďakujem. hehe Ale zvárať tú skujvene krehkú divnú zliatinu určite nebudem. hehe A sondu nech si opravia tí čo ju až tam do prdele vystrelili. hehe
Turbi, ten zverák je York? Nám / brat, otec a ja / sa pred časom podarilo roztrhnúť tri Yorky behom pár mesiacov. Presne tam, ako to je na obrázku. Nič proti Yorku, ale kúpili sme Stanley a ten drží už pekných pár rokov. A robíme s ním kadejaké zverstvá...
Ak budeš pokračovať takýmto tempom, tak určite pôjdu ceny za servis a marža za predaj smerom hore... Ach jaj, kyptavé ručičky sa musia vyhojiť na chudákoch zákazníkoch...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.