vyriesenie reklamacie s Canyonom:
ako som aj postol obrazky v tomto vlakne, na rame Canyon Nerve Am som nasiel prasklinu (nakoniec boli dve).
ram som odoslal do Canyonu (kretenska posta si vypytala 33Eur a postovne trvalo skoro tyzden (5 pracovnych dni!!!)), hned na druhy den rano po prijati ramu sa Canyon vyjadril ze reklamaciu uznava a riesi ju vymenou celeho ramu, avsak nemaju ram v bielej farbe tak sa ma spytali ci suhlasim s ramom v ciernej. po mojom odmietnuti a otazke ci je mozne vybrat aj ine farby z tohto rocnika (dorazne zamietnutie, na vymeny su len cierne a biele ramy) sa nakoniec po telefonickom rozhovore pracovnik reklamacneho vyjadril ze ak pockam 2 tyzdne tak im pridu biele ramy. tak som cakal. tuto stredu mi pisali ze ram odosielaju (doruceny v piatok rano takze ani nie 2 pracovne dni!!!!!). pred chvilou som balik otvoril a vykukol na mna cierny ram. takze zhodnotenie: reklamacie vybavuje Canyon korektne a velmi rychlo, moja sa pretiahla na 4 tyzdne s tym ze sa cakalo na farbu ramu, preto som teraz taky rozladeny ze nakoniec sa cakalo zbytocne. uz sa mi to vsak nechce riesit takze idem skladat a vozit sa.. budem si musiet zvyknut na ciernu..