Caute, prvy prispevok tu odo mna mohol byt aj veselsi, ale co uz. Urval som to vcera vo vyslape, najprv chrapcalo, potom prasklo. A amen. Az mi slza vysla. (ak by niekto chcel na suciastky, ozvyte sa)
tLAMA vdaka ze si ma pochvalil, a teda momentalne reklamacka a chvilu pauza od jazdenia kiri na mna sa v predajni kukali ze : toto sme teda este nevideli, tak som zvedavy iceman nj, len co sa robi sparkom a co reignom.x
PatrikL a uz viac neposielaj bo rovno pisem do bazaru ze to predavam
Ono blbé je, že tam vidieť zlomených viacero verzií. Snáď to ale už vedia spraviť poriadne. Možno by mali pribaliť ku každému bike aj jeden náhradný kúsok, nech sa dá aj počas reklamácie jazdiť
a vzdy na tom istom mieste:) to znaci ze presne v tom mieste je umiestnene *****, inzeniri vsak zle vypocitali jeho zivotnost a ***** sa aktivuje skor ako uplynie zaruka, za toto niekto v Giante pride o kalkulacku!!!
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.