to lanko tak rozreže tá hranka toho pliešku čo to drží, mne sa to stalo x-krát. Aj na nete je toho popísaného dosť. Takže zabrúsiť hranku a malo by to byť už OK.
dnes som vymenil konusy v zadnom naboji. su od novoty maju nabehane cca 1300km ked som zhodil koleso mal som problem pretocit osku prstami. moze byt ze to bolo od prvej garancky silno pritiahnute? ci stava sa ze sa to strhava bezne? maziva bolo dost.
len tie konusy su vytrhane. Ostatne bolo ciste, leskle. Este som zistil ked zdvihnem zadok za sedlo a roztocom rychlejsie koleso tak kazeta sa naklana. Co to je? Orech na krivo? Osku ked som pozeral vypadala byt rovna.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.