No neviem či ja ale čudoval som sa kde som to mohol chytiť. Na ceste nič nebolo len 1 menši konárik ale aj to neviem či bol on. A ak hej tak to sa musel potom zaseknut do spevnenej vrúbkovanej bočnice. Dynatom sa činil a nápadov mal neúrekom. Takto zauzlovaný som došiel až k Tomašovi a vymenil za "NEW MTB Slick" aj s tmelom a polystyrénom.
Mesto: Las Vegas Založený: 08.03.2012 Príspevky: 5 439
no aj moj dratovy ma dost tenke boky, ale tak zatial 1500 a stale v pohode, sice zopar zarezov na behuni je, no boky zatial poho (klop klop) len mi z nich zacinaju trcat nitky ale vyzera to ze cim drahsi model tym menej toho znesie
no tusim ze sa ten Xking moc nepodaril potrhane stuple, zivotnost 1000km ak sa dozije.. boky jak sajble .. to su tie vase gramy
Ake gramy ved ten plast ma hádam okolo 680g. A to mal 3000km. Ešte som ho chcel čo to pojazdiť. No ale stále lepšie ako ked som si myslel, že mi pri tej šlehe prdol rám.
Idem si tak po Starom moste, na petržalskej strane pozriem, koľko je hodín a Garmin nikde. Normálne sa odlomili úchyty a vypadol z držiaka. Našťastie to už nebolo nad vodou, hoci aj tak skončil na lávke...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.