Lenže ja som si tú moju geniálnu cyklopumpu zabudol na intráku A hľadaj v neznámom kraji pumpu na malý ventil Čo ma privádza k otázke či sa robia duše 28-622 s autoventilom?
Hm tak aj ja som v nedelu demoloval ale asi najnepríjemnejšie ako sa da prilba k.o., distorzia krčnej chrbtice obrazene rebra a vlastne konplet od pol pása hore pravá čast tela píšem lavou , ale bik zatial nepredávam ten to odniesol len pedál a grip zo štuplom ach
Mesto: Martin Založený: 03.05.2011 Príspevky: 12 511 Bike: Dartmoor Wish 2016 Odjazdené '22:
501 km
Musim pochvalit plaste Michelin. Vcera som sekol o kamen, z ktoreho sa dokonca aj kusok odbil, a jemne to odniesol rafik plus z oboch stran preseknuta dusa. Plastu nieje nic.
breza_biela, "došróbovaním" doslova nie. Treba to odskrutkovať, vybrať gumičku a plastovu vložku s kolíkom (ten otvára autoventil). Vložku treba otočiť, gumičku tiež otočiť a zatiahuť a pumpa je z autoventilu na galuskáč.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.