tak, vcera som bol sikovny a po dazdi som sa vytrepal na kolajniciach.... mate niekto skusenosti s takymto niecim? ako to opravit? neviem ci sitie je rozumne a bude fungovat... http://postimg.org/image/7l7witwa5/full/
pripadne jazdit dalej tak ako je, mal som vacsiu dieru a az kym sa nevydrali okolo plienky nebol problem vlastne stale ich pouzivam, ale uz iba pod dlhe gate
rakusania si asi nezametaju ulice a najlepsie bolo ked sme to nahodili fucalo stale. po rozobrani bola diera aj na druhej strany duse. 2x. z plasta to ani netrcalo len diera bola v nom.
Ja som neska zistil ze ten co skladal demu zabudol dat na venceky v hlavovom zlozeni vazelinu. ked to tam niekto WAPkoval asi tam nalial vodu a skoncil som so zhrdzavenymi loziskami
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.