Tento DT Swiss upinák je jeden pevný celok nedá sa ako klasický rychloupinak tak otvoriť a zavrieť že? Na svojom ráme mám vzadu 10mm os a mám tam novatec rychloupinák ktorý sa dá otvoriť a zatvoriť avšak mne je to jedno keďže ja tú osu šrubujem do rámu a keď to dotiahnem a chcem odšrubovať tak miesto odšrubovania osi z rámu sa odšrubuje koncová časť upináku od osky. Takže to musím potom kliešťami atď a je to dosť na nervy, ak sa mi to stane v lese skončil som. Budem to riešiť najskôr zvarením, preto ma napadlo že tento DT Swiss bude asi najlepšia voľba či?
+
Dostal som defekt.. Už tretíkrát na zhruba rovnakom mieste. Duša prepichnutá krížom. Tak som dal druhú dušu a prvú zatiaľ zalepil.. Idem, prásk zase defekt.. a na podobnom mieste na plášti (odchýlka bude pri všetkych defektoch 1-2cm) a na rovnakom mieste v teréne tak som šiel pozrieť čitam niesu klince alebo niečo ale našiel som len tvrdšie steblá trávy. Okej zalepil som túto dušu a prásk 15km na to som dostal defekt a prepichlo mi to lepku, prešlo to krížom cez obe lepky, pridávam fotku ako som to potom zas zalepil obojstranne keď to zas buchne tak neviem čo s tým. 3x defekt na rovnakom mieste a CEZ LEPKU? plášť je čistý,
ráfik tiež. NETUŠIM kde môže byť chyba, stalo sa vam niečo také? POsledný defekt (križom cez lepky) som dostal na šľapaní po asfaltke.