Mesto: Banská Bystrica Založený: 29.09.2011 Príspevky: 647 Bike: Force Grannus 29er
neviem či to sme patrí ale myslíte že je toto dúvod na výmenu plášťa ? je to roztrhnuté na 1cm len tá prvá vrstva dušu nevidno plášte Schwalbe Smart Sam 2,1 .... ak má náhodu niekto skúsenosť nechcem aby mi to prdlo na maratone
Podlozis tvrdym papierom, alebo vykresom a ides dalej. Ja som zopar dier okolo 1 cm podlepil lepkou na bezdusove plaste, potom podlozil vykresom a teraz ani nevies, ze tam je.
Mesto: Las Vegas Založený: 08.03.2012 Príspevky: 5 439
Millfox napísal:
Podlozis tvrdym papierom, alebo vykresom a ides dalej. Ja som zopar dier okolo 1 cm podlepil lepkou na bezdusove plaste, potom podlozil vykresom a teraz ani nevies, ze tam je.
V bojových podmienkach sa dá použiť aj kúsok z PET flaše
Odskúšaný postup... prešiť hrubšou niťou, zvnútra podlepiť starým plášťom, a ja vonku ešte priliepam záplatu z duše na ochranu nite. Aj teraz mám na takej oprave najazdených vyše 2000 km a úplne bez problémov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.