razcestie, jedna cesta ide prudko hore a jedna prudko dole. no a ja som sa rozhodol pre tu, co isla dole, ale v poslednom momente ako sa dalo, potom uz tam je nejaky plot:)
Ahojte,je toto už demolácia?Posraná deore kazeta na posraný AL orech, nečakal som že až takto to zahryzne... či s XT kazetou to bude ešte v pohode jazditelné?
teraz ma napadlo, tuším Marinada to tak robil, že medzi orech a kazetu dáš rozklepané injekčné striekačky, to kus rozloží tlak pastorku a nebudú sa zahryzovať viacej ale bohvie či to bude fungovať aj na najväčších pastorkoch...
Oba orechy mám podobné. Kazety sa dávajú dolu trochu horšie, tak to asi trochu zabrúsim. Potom sa chystám tam vložiť buď zploštenú ihlu z injekčnej striekačky alebo skúsiť drôt z kancelárskej spínky či bude dosť tvrdý a zabráni tomu.
Trošku som to jemne prebrúsil,lebo ked kazeta nešla dole vedel som že je zle teraz to ide pekne, naštastie už nejazím a asi si nadelím novú kazetku pod stromček ...tie ihlly nie sú zlý nápad...ale kolko ich tam dať? snad nie každú drážku
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.