sice nemam fotky ale konecne sa mi podarilo vyriesit problem neskutocne "skripajucich" kluk, dlho som nevedel prist na to skade to ide (robilo to len pri silnejsom zabere a ked boli vzadu zaradene vrchne 4 pastorky) a uplne nahodou som si pri umyvani vsimol ze jedna miska zo stredoveho zlozenia je mierne skrizena (asi pol milimetra)
misku som vyrazil opatrne von (neveril by som kolko bordelu sa dokaze dostat do lisovaneho spoja), vycistil, odmastnil, dal tam zaistovac zavitov, misku nalisoval naspat a zvuky su prec
shmirgel ďakujem, ešte budem rozmyšľať ešte. Je to iba z estetiky nadrzka nieje poškodena. chezter noo mal som kupiť. resurection tak akože nevadí, ale bude to na nebude to sediet esteticky
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.